PROMO

Skinite dioptriju i dočekajte Novu godinu u Londonu

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express, Djed Božićnjak svake godine dolazi ranije i poklanja vam nevjerojatne božićne pogodnosti. Ove godine je djedica posebno darežljiv pa jednog sretnika vodi na putovanje u London za dvije osobe za  Novu Godinu. Zamislite početak nove 2018. godine bez dioptrije, u Londonu s dragom osobom!
Uz veeeliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 15.11. do 21.12.2017. pripremili smo i prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koju svojim pacijentima darujemo svakog Božića, a možete osvojiti i četverodnevno putovanje za dvije osobe u London u periodu od 29.12.2017. do 01.01.2018.  Novac koji ćete uštedjeti na zahvatu možete iskoristiti za poklone svojim najmilijima, ili za shopping u Londonu.
Ako mislite da će vas zahvat spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.
1. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
2. Zahvat traje tek desetak minuta
3. Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti
Ne morate  brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!
Ukoliko se za zahvat naručite preko internetske stranice Optical Expressa, poklanjaju vam i 50% popusta na pregled.  Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.
Optical Express je vodeća  europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.
Zagrebačka klinika jedina na  ovim područjima raspolaže  vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO  za svoje astronaute i pilote. iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji  od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.
Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće  uklanja dvjema metodama – PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time dobivamo precizniji postupak i u konačnici bolju kvalitetu vida. Pogledajte sve cijene laserske korekcije vida i mogućnosti plaćanja, a za sva pitanja možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450.

Povratak na Net.hr