SKIJANJE U ITALIJI

Provedite 7 noćenja na vrhunskom talijanskom skijalištu sa 6 dnevnom skijaškom kartom za 2090kn po osobi!

SKIJANJE ZA CIJELU OBITELJ
Ležeran, prijateljski ambijent, prekrasni krajolici okupani suncem i vrhunski pripremljene skijaške staze pozivaju vas da ovu zimu provedete upravo na talijanskom snijegu!
Skijališta u Italiji smjestila su se na samom sjeveru zemlje, blizu granice s Francuskom, Švicarskom, Austrijom i Slovenijom. Budući da su skijališta i do 2800 m n/m, skijaška sezona traje sve od prosinca pa gotovo do travnja.
Ono čime se Talijani posebice ponose sunčano je vrijeme! U prosjeku, 8 od 10 skijaških dana bit će predivni i sunčani, a to će vam, osim ugodnog boravka na stazi, omogućiti beskrajan pogled na kristalno bijele padine. No, bez obzira na sunce, nema razloga za zabrinutost kad su skijaške staze u pitanju. Staze u Italiji uvijek su vrhunski pripremljene, po potrebi i umjetno zasniježene.
TOPLA GRAPPA ZA SNJEŽNE DANE
Sunčano vrijeme i vrhunske staze svakako su razlozi koji će vas odvesti u Italiju zimi, no ako uz to dodamo i toplo gostoprimstvo domaćina koji će vas dočekati uz čašicu grappe, tko bi mogao odoljeti ovakvom zimskom odmoru? Vrhunska talijanska rakija odavno je poznata i van granica Italije, a domaćini u talijanskim skijalištima spremno će vas dočekati sa čašicom ovog napitka koji će vas ugrijati i u najhladnijim danima. Za dobro raspoloženje na stazama i pored njih svakako vam je potrebna i fina hrana, a Talijani će vam ponuditi pregršt svojih specijaliteta kojima ćete se okrijepiti nakon cjelodnevne aktivnosti.

La vita è bella i u zimskim danima ako ste na talijanskom skijalištu!
DOŽIVITE ODMOR SLIKOVITOG PLANINSKOG MJESTA PINZOLO!
Obiteljsko skijalište Pinzolo u sjevernim talijanskim Alpama poznato je po prekrasnoj prirodi i očaravajućim pogledom na Dolomite. Ovo ugodno talijansko mjestašce jako je popularno baš među Talijanima! Iako je postalo turističko mjesto još u 60-im godinama prošlog stoljeća, održalo je tradiciju i mirnoću alpskog mjesta. Do samog mjesta Pinzolo ne može se doći na skijama već isključivo žičarom.

BOLJE I JEFTINIJE OD VELIKIH SKIJALIŠTA
Vrh skijališta, Doss del Sabion, nalazi se na 2.100 m n/m i otuda je stazama moguće krenuti prema Madonni di Campiglio ili prema predjelu zvanom Tulot. Iako sam Pinzolo ima 30 km staza, 2011. godine skijalište se povezalo s velikim skijaškim kompleksom Madonom di Campiglio i dobilo još 150 km skijaških staza! Madonna di Campiglio često je odredište milanskog jet-seta, te je Pinzolo odličan izbor ako želite mirniji i jeftiniji odmor jer nudi smještaj u novim objektima i po povoljnijim cijenama.

ROMANTIČNI ODMOR ZA CIJELU OBITELJ
Iako nije preveliko skijalište, smješteno na jednom brdu, vrlo je zanimljivo. Obiluje prekrasnim romantičnim vidicima i nudi zabavu amaterskim i profesionalnim skijašima. Skijaško područje ima znatan broj staza koje su odlično održavane i do kojih se dolazi modernim žičarama. Staze su namijenjene i apsolutnim početnicima i iskusnijim skijašima. Za početnike je tu škola skijanja na hrvatskom jeziku i nekoliko  plavih staza do kojih se može doći gondolom koja vozi iz Pinzola. Za one koji žele napredovati i popraviti svoje umijeće skijanja posebnu pažnju privlači crna staza od vrha skijališta do Tulota, dugačka oko 4 km. Adrenalina i zabave neće nedostajati ni ljubiteljima snowboarda koji svoju kreativnost mogu pokazati u Brenta Parku.

MALO PLANINSKO MJESTO S PUNO SADRŽAJA
Iako malo mjesto, Pinzolo je prepuno dodatnih sportskih sadržaja. Tenis, nogomet, tečaj golfa, mini golf, kuglanje, klizanje, bazeni, streljaštvo, teretana, biciklizam, paragliding, igralište za djecu, čak postoji i Pinzolo Ice Arena. Radi se o vanjskom klizalištu, dimenzija 30 x 60 metara koje je kompletno opremljeno sa svim sadržajima koji su potrebni i za internacionalna natjecanja. Arena može primiti 1600 sportskih fanova, uključuje svlačionice, tuševe i čak nekoliko spavaonica. Ovaj sportski kompleks uključuje i teretanu, sobu za sastanke, kafić i veliko parkiralište. Nakon sportskih aktivnosti opustite se u jednoj od bezbroj sauna s vrućim isparavanjima.

…U SVOM RITMU
Pinzolo još uvijek ima svoj ritam života neovisno o skijaškoj sezoni što mu daje poseban ugođaj i šarm. Iako opremljen sa svim sadržajima koji vam trebaju za zimski odmor, Pinzolo još uvijek drži do svoje tradicije i folklora. Ima puno manifestacija koje stanovnici njeguju tijekom cijele godine i žive u tradiciji Alpa neometano od turista.

TOP PONUDA
Smještaj u kojem ćete doživjeti ovu destinaciju u potpunosti se može naći i po zaista vrhunskoj cijeni, pa tako ističemo smještaj u Apartmanima La Rossa Delle Dolomiti gdje 7 noćenja sa 6 dnevnom skijaškom kartom košta več od 2.090,00kn po osobi!

Saznajte više na: ski@btravel.pro 01/5599 811

Povratak na Net.hr