PROMO

Problem muškaraca 21.st. – erektilna disfunkcija

Erektilna disfunkcija (impotencija) je problem u spolnom životu muškaraca koji se očituje kao stalna i potpuna nesposobnost postizanja erekcije, kao nesposobnost održavanja tvrde erekcije i kao nesposobnost održavanja erekcije dovoljno dugo. Radi se o zdravstvenom problemu koji podjednako utječe i na tjelesno i psihičko stanje osobe te često i na odnos između partnera. Prva istraživanja o erektilnoj disfunkciji su se počela pojavljivati prije nekoliko desetljeća i do danas su napravljeni pozitivni koraci unaprijed za pomoć onima koji imaju ovakve probleme.

Prvi korak u rješavanju problema jest priznanje da problem postoji. Suočavanje s problemom erektilne disfunkcije u većini slučajeva stvara osjećaj srama i nemoći kod mnogih muškaraca, stoga se problemi s erekcijom i dalje smatraju tabu temom. Važno je da muškarci shvate kako se taj problem ne javlja samo njima već i drugima te da ignoriranjem mogu narušiti svoje samopouzdanje te nagomilati stres što može samo pogoršati simptome.

Istraživanja su pokazala da stariji muškarci imaju izraženije probleme s erekcijom, ali da su u današnje doba zbog raznih psihičkih faktora na meti i mlađe skupine.

problem s erekcijom

Koji su glavni uzročnici erektilne disfunkcije

Erektilna disfunkcija kao problem često dovodi do osjećaja nezadovoljstva, smanjenog samopoštovanja, straha i anksioznosti. Seksualno uzbuđenje je kompleksan proces u koji su uključeni mozak, krvne žile, živci i psihičko stanje muškarca. Ako zakaže bilo koji od navedenih faktora, muškarac može imati problem s erekcijom.

Psihički uzročnici

Početak seksualnog uzbuđenja započinje u mozgu koji u doticaju s vizualnim, auditornim i mirisnim podražajima šalje impulse u muško spolovilo. Jedni od najčešćih psihogenih faktora koji mogu izazvati problem s erekcijom su: depresija, stres, „strah od neuspjeha“ te narušeni međuljudski odnosi.

Fizički uzročnici

Jedan od najčešćih fizičkih uzročnika erektilne disfunkcije je problem starenja koji se odražava kroz otežano postizanje erekcije te nesposobnost održavanja erekcije dovoljno dugo za uspješan spolni odnos. Osim starenja, bilo koji problem s radom mozga, krvnih žila, živaca ili glatkog mišićnog tkiva unutar penisa, može dovesti do disfunkcije.

Mnogi u današnje vrijeme smatraju i da prostata ima utjecaj na seksualnu moć muškarca.

Prostata

Prostata je muška pomoćna spolna žlijezda čija je funkcija stvaranje jednog sastavnog dijela sjemene tekućine (ejakulata).

Prema najnovijoj Međunarodnoj studiji o starenju muškaraca MSAM 7, prostata ima znatan utjecaj na mušku potenciju i vitalnost organizma. S godinama može doći do povećanja prostate što ima utjecaj na funkcije mokraćnog sustava.

Podignite samopouzdanje i vratite spolnu moć

Mnogim muškarcima s erektilnom disfunkcijom može se pomoći. Na tržište je došao novi proizvod tvrtke Swiss Blanc pod nazivom PRORED3, pripravak proizveden u Švicarskoj s vrhunskom i preciznom švicarskom tehnologijom. Osnovu čine jedinstveni sastojci pospješeni biljnim ekstraktima s tisućljetnom tradicijom na području brige o muškom zdravlju. U jednoj kapsuli se nalaze tvari za prostatu i zdravlje mokraćnog mjehura i mokraćnih kanala, sastojci za potenciju i ojačanje seksualnog zdravlja te sastojci za vitalnost i fizičku kondiciju.

Problemi su tu da se rješavaju, stoga nemojte izgubiti svoju seksualnu moć. Otkrijte kako PRORED3 – proizvode možete besplatno testirati!

Izvor fotografija: www.freepik.com

Povratak na Net.hr