Dermalogica

Prijavi se i osvoji vrhunski proizvod za potpunu revitalizaciju kože lica

Prijavi se na nagradni natječaj i uvjeri se kako tvoja koža može doista zablistati.
Ispuni donju anketu i automatski se prijavi na Dermalogica nagradni natječaj! Napiši najkreativniji razlog kako bi ti koristila Dermalogica Phyto Replenish Oil u preparativnoj ili dekorativnoj kozmetici i osvoji jedan od 5 velikih pakiranja ovog čarobnog novog proizvoda.

Ulja za lice postala su nezaobilazan trend u preparativnoj, ali i dekorativnoj kozmetici. Na tržištu postoji mnogo ulja koja osiguravaju hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. Većina njih sastoji se od pojedinačnih sastojaka i djelovanja dok samo rijetka sadrže sinergiju phyto ulja i ekstrakata te nude potpunu revitalizaciju kože i uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Dermalogica Phyto Replenish Oil jedno je od takvih dragocjenih proizvoda.

Dermalogica Phyto Replenish Oil novo je ulje za lice koje sinergijom visokokvalitetnih phyto ulja i ekstrakata koži osigurava nužnu hidrataciju, antioksidativnu zaštitu i neophodno uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Može se koristiti i za višestruko pojačavanje učinka dnevnih i noćnih hidratantnih krema tako da u njih umiješate samo par kapi prije nanošenja. Rezultati su već nakon dva tjedna zapanjujući.

Dermalogica Phyto Replenish Oil sinergija je najkvalitetnijih phyto ulja i ekstrakata čime uspješno:

1. Ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože svojim phyto terapeutskim sastojcima
2. Hidratizira i zaglađuje vidljive dehidracijske linije na koži
3. Stvara antioksidativni štit koji pomaže u zaštiti od slobodnih radikala

Rezultati ovog ulja postali hit i u dekorativnoj kozmeticiApsolutni hit u postizanju blistave kože Dermalogica Phyto Replenish Oil je postao nakon što su ga poznati vizažisti počeli miješati s tekućim puderom i dobili fascinantne rezultate. Koža bi postala doslovno blistava sa samo dvije kapi ulja umiješane u tekući puder, a pritom nimalo masna.

Za hidrataciju, zaglađivanje i regeneraciju zaslužna su ulja kamelije i tamanua, ulje chia sjemenki i ekstrakta orhideje te booster hijaluronske kiseline. Sinergijom svih tih sastojaka uz ekstrakte ružmarina, sjemenki suncokreta i riže te mirisnog geranijuma ovo ulje daje izvanserijske rezultate u svakodnevnoj njezi kože.

Posjetite nas i na web stranicama www.dermalogica.hr , Facebooku i Instagramu.

Dobrodošli u Dermalogica obitelj!

 

Povratak na Net.hr