Potpuna ljepota kreacija Aleksandre Dojčinović na Samsung SUHD televizoru

Zahvaljujući Technomarketu druga samostalna revija Aleksandre Dojčinović posjetiteljima je ponudila i jedinstveno iskustvo najsuvremenije tehnologije. Na ovom su ekskluzivnom događanju održanom sinoć brojna poznata lica mogla vidjeti kako izgledaju uživo na inovativnom TV ekranu posljednje generacije i snimiti zrcalnu fotografiju.

Sve to omogućila je najnovija Samsung SUHD quantum dot tehnologija sa 64 puta većim rasponom realističnih boja koja uz pomoć Ultra black tehnologije uklanja i svjetlosne refleksije. Spoj tradicionalne romantike unutar prostora Državnog arhiva i u potpunosti oprečne suvremene tehnologije učinio je reviju Aleksandre Dojčinović užitkom za sva osjetila.

This slideshow requires JavaScript.

Kamera  koja je snimala prekrasne kreacije u Državnom arhivu na zakrivljeni SUHD ekran prenosila je scene jednake stvarnima do najsitnijeg detalja koje su se, upravo zbog jedinstvenog oblika ove linije televizora što prati krivulje u prirodi,  mogle savršeno vidjeti iz svakog kuta!

Technomarket se pobirnuo da ovo potpuno novo iskustvo gledanja televizije ne bi ostalo rezervirano samo za ekskluzivne prilike stoga već danas odaberite svoj SUHD model u njihovim prodavaonicama.

 

Povratak na Net.hr