Polleo Sport raste i na Zapadu!

Polleo Sport najavio sportski obračun na Zapadu!

Za sve sportaše i ljubitelje sporta, sunce u subotu izlazi na Zapadu. Nakon što je ove godine spektakularno otvorio novu, ekskluzivnu poslovnicu u Ban centru te proširio ponudu i prostor poslovnice u Zadru, Polleo Sport godinu privodi kraju još jednim velikim proširenjem. Ovaj put radi se o poslovnici u Westgate-u koja postaje bogatija za ekskluzivnu ponudu fitness odjeće i obuće brendova Under Armour i Zoe. Uz vrhunsku ponudu sportske prehrane, Polleo Sport ovim proširenjem objavljuje obračun lošim navikama stanovnika zapadnog dijela grada.


Kao regionalni lider u industriji sportske prehrane i fitness opreme, Polleo Sport raste i jača iz dana u dan kako bi svojim kupcima ponudio najbolje iz asortimana svjetskih brendova. Za one najbrže u napadu na odlične popuste, novouređena poslovnica otvara vrata prije svih ostalih u Westgate-u jer  je Polleo Sport pripremio jutarnju akciju od 9 do 10 sati u sklopu koje posjetitelji mogu ostvariti 23% popusta na Garmin i Polar satove.
Lana Jurčević, dugogodišnja ljubiteljica i ambasadorica Polleo Sporta izrazila je svoje zadovoljstvo proširenjem poslovnice u Westgate-u i rastom brenda kojeg toliko voli:
“Možda se pitate kako se jedna pjevačica poput mene toliko “zarazila” fitnessom. Svjesna sam koliko zdrav način života promiče kvalitetu življenja i upravo je to dodirna točka koju dijelim s Polleo Sportom.  Iza tog brenda stoji cijela jedna zajednica koja svakodnevno radi na svome boljitku, a to je nešto što u potpunosti podržavam i za što se i sama zalažem.”

Tijekom dana, kupci će, uz predočenje promotivnog letka, moći ostvariti popuste do 55% na  omiljene brendove poput Optimum Nutrition-a, Zoe Leggings-a, Naturye, Myprotein-a, Under Armour-a, Garmina, Polara,  Atleticore-a, Scitec Nutrition-a i Everlasta te sudjelovati u nagradnim igrama i razgibavati se uz ritmove koje će puštati DJ.

“Uz Polleo Sport sam od samog početka kad sam prepoznao značaj i važnost fitness koncepta kojeg promiče. Otvaranje novih poslovnica i proširenja postojećih samo potvrđuju da je Polleo Sport odličan u tome što radi.” – izjavio je Mario Valentić, kineziolog i osobni trener koji vjerno prati Polleo Sport u svim sportskim pothvatima.
Ove subote, u zapadnom dijelu grada Polleo Sport donosi obračun na sportski način koji niti jedan istinski zaljubljenik u sport ne smije propustiti!

 

Povratak na Net.hr