KNOCKOUT SNOW FESTIVAL

Net.hr i KnockOut Snow Festival te časte ALL INCLUSIVE provodom na koncertu S.A.R.S.-a!

Tvoj omiljeni bend S.A.R.S. ove će zime po treći put za redom nastupati na KnockOut Snow Festivalu, a kako smo sigurni da ni jedan pravi obožavatelj ovo neće propustiti, častimo te ALL INCLUSIVE provodom!

ALL INCLUSIVE provod (neograničena konzumacija pića) u KnockOut Snow Festival “Silver zoni” (21+) osiguran je za 100 najbržih koji se na KnockOut Snow Festival prijave u periodu od 7. do 14.10.2016. Ova posebna pogodnost vrijedi isključivo za KnockOut Snow Festival putnike, uz predočenje festivalske narukvice.

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu…) te glazbe.

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Sigma, Hladno Pivo, S.A.R.S., The Night Express Band i DJ Luca Montecchi samo su neki od izvođača koji će se pobrinuti za nezaboravni provod. Uz noćne koncerte, tu su i dnevni apres ski te večernji street partiji, tako da će svaka minuta ove zimske avanture biti ispunjena nezaboravnim trenucima.

KnockOut Snow Festival te čeka po cijeni od samo 2.590 kuna po osobi, a prvih 400 prijavljenih od 1.10.2016. do isteka zaliha na poklon čeka i KnockOut Snow Festival majica.

KnockOut Snow Festival

 

Povratak na Net.hr