ZAŠTITA USANA

Najbolje rješenje protiv herpesa na usnama – Herpatch!

Pojavi li se i kod vas herpes na usnama uvijek u krivo vrijeme pa vam pokvari raspoloženje? Naravno, kad za takvu dosadu nikad nije pravo vrijeme!

Stres, oslabljen imunološki sustav, vjetar, sunce i mnogi drugi čimbenici krivi su za izbijanje herpesa na usnama. Njegova prisutnost ima velik utjecaj na naše blagostanje, samopouzdanje i vanjski izgled – odjednom sve kreće po zlu!!

Herpes sa sobom donosi značajna i neugodna iznenađenja kao što je osjećaj peckanja ili žarenja na zaraženoj površini. Nastaje mjehurić koji izaziva svrbež, a vidljive neugodnosti mogu potrajati više od tjedan dana.

Herpatch Herpes Serum vaš je odgovor i inovativno rješenje, koje brzo i učinkovito pomaže kod zacjeljivanja herpesa, a istovremeno osigurava blagostanje i lijep vanjski izgled.

Herpatch Herpes Serum klinički dokazano liječi herpes u 24 sata. Dok se uporaba kreme s antivirusnim djelovanjem preporuča u početnoj fazi, Herpatch Herpes Serum može se upotrijebiti u bilo kojoj fazi herpesa.

Herpatch Herpes Serum medicinski je proizvod u obliku seruma koji stvara nevidljiv film i oblikuje fizičku prepreku oko oboljele površine. Na taj način održava mikrookruženje oštećene kože te pomaže u smanjenju osjetljivosti i ubrzava zacjeljivanje. Sadržava inovativnu formulu s aktivnim kisikom, beta-glukanom i cinkom. Nakon nanošenja seruma koji se pretvara u nevidljiv flaster, možete nanijeti ruž i izgledati savršeno.

Za sprječavanje izbijanja herpesa na usnama tu je i Herpatch Prevention balzam za zaštitu od herpesa. Balzam usnama pruža zaštitu, hidratizira ih i štiti od vanjskih utjecaja. Sa zaštitnim faktorom SPF 30 pruža optimalnu zaštitu od sunca, a super-njegujuća formula s prirodnim voskovima i aloe verom vlaži i obnavlja osjetljive i oštećene usne.

 

Herpatch proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i online ljekarnama.

www.herpatch.com

Povratak na Net.hr