PROMO

„Mogu prestati pušiti kad god hoću!“

Rečenica koja je oduvijek pružala utjehu svim pušačima konačno bi mogla postati istinita. Razlog je jednostavan.

Postoje razni načini da se osjeti zadovoljstvo. Međutim, kod pušača je situacija specifična jer oni kao jedini izvor zadovoljstva vide samo svoju dnevnu dozu nikotina. Ostala osjetila im s vremenom otupe i smatraju da ne postoji način da se opet osjete „živima“, osim ako ne povuku dim.

Ali sada čak i okorjeli pušači mogu opet osjetiti zadovoljstvo, ali ne ono koje im pruža cigareta. Mario iz Osijeka je želio podijeliti svoje iskustvo sa svim pušačima.

Hoće li zvučati pretjerano ako kažem da se nisam stigao ni okrenuti, a već sam pušio 2 kutije na dan?

Ali tako je bilo. Neprimjetno sam povećavao svoju dnevnu dozu nikotina i došao sam u fazu da non-stop imam cigaretu u ruci!

Ali meni to nije smetalo jer sam uživao u svakom dimu! Stres, nervozu ili bilo koje drugo psihičko stanje rješavao sam cigaretama. Nisam imao ljubavni život, ali me to i nije previše opterećivalo. Imao sam svoju zanimaciju.

Kada cigareta postane smisao života

Primijetio sam da mojim sugovornicima smeta moj pušački zadah. Izgledao sam dosta starije od svojih vršnjaka, ali ni za to nisam mario. S 31 godinom sam izgledao bar 10 starije zbog stanja kože. Cigarete nekako sasuše čovjeka, postaraju ga i koža dobije ružnu boju. Sada sam toga svjestan, ali u vrijeme kada mi je „smisao života“ bio zapaliti cigaretu, mogao sam izgledati i kao pedesetogodišnjak!

Sada vidim da su moji tinejdžerski dani mogli krenuti u sasvim drugom pravcu da nisam poželio dokazati se i ispasti ‘faca’. Ta prva cigareta je krivac za sve zdravstvene nedaće  koje su me kasnije zadesile!

Prve veće posljedice konzumiranja nikotina

Jedan dan sam otišao na selo. U žurbi sam zaboravio svoju dnevnu dozu nikotina. Selo je prilično udaljeno od Osijeka, kao i prva trgovina od kuće.

Kada sam stigao i shvatio da sam zaboravio ponijeti cigarete, uhvatio me bijes. Počeo sam histerizirati, lupati po kući, tražiti ključeve da se vratim. Djed me pokušao smiriti. Krenuo sam rukom na njega da ga udarim. Jako sam ih sve uplašio. Nisu me mogli prepoznati. Brzo sam napustio kuću jer me bilo sram. Međutim, bilo je kasno. Djed mi nije mogao oprostiti. Roditelji su bili u šoku.

I pored ovog incidenta, sutradan sam opet nastavio po starom. Nisam ni pomislio prestati pušiti. To sam uvijek radio. Samo bi me nakratko grizla savjest. Sutra bih sve gurnuo pod tepih. Toliko sam bio ovisan o cigaretama!

I posljednju kunu bih dao za cigarete

Napunio sam 31 godinu, a bio sam i dalje sam. Bez žene, bez obitelji. Sam s cigaretom. Živio sam s roditeljima i radio za sitan novac. Gušio sam ih svojim dimnim zavjesama.

Sve što sam zaradio, dao sam za cigarete. Tim novcem sam mogao kupiti stan. Nitko u obitelji nije toliko pušio. Govorili su mi da sam potpuno promašio životni put i da mi treba pomoć.

Cigarete nisu bile štetne, nego kobne za moje zdravlje

Počeo sam osjećati čudan bol u prsima. Pojavio se i neki naporan kašalj. Znao sam kašljati i 15 minuta bez prestanka. Jedva bih došao sebi. Ostajao sam bez daha.

Uvečer ne bih mogao zaspati koliko me gušilo. Kada bih zaspao, kašalj bi me naglo probudio iz sna. Takav kašalj je čest slučaj kod pušača, pa sam si u ljekarni kupio nešto da ga smirim.

Nisam namjeravao prestati pušiti.

Kašalj se samo privremeno smirio. Nikad neću zaboraviti tu kobnu večer. Doživio sam napad. Osjetio sam jak bol u prsima. Srce mi je ubrzano lupalo i počeo sam se gušiti. Roditelji su me brzo odvezli u hitnu. Tamo su ustanovili da je nastupila plućna embolija. Morali su me hitno operirati.

Da smo došli samo 5 minuta kasnije, bio bih gotov. Prvi put sam se uplašio za svoj život.

Postoperativni tijek je loše utjecao na moju psihu

To su bili najteži dani u mom životu. Oporavak od operacije trajao je 3 mjeseca. To je značilo da nema cigareta!  Jako sam smršavio. Bio sam i prije mršav zbog pušenja, ali operacija me dokrajčila. Rekao sam svojima da ću izludjeti. Ruke su mi se tresle i bio sam nervozan. Imao sam neke čudne ishitrene pokrete. Morao sam zapaliti cigaretu.

Shvatio sam da sam veliki ovisnik. Bilo mi je jasno da ću nastaviti s pušenjem poslije oporavka. To je moglo značiti i smrt. Nisam to sebi mogao dozvoliti.

Počeo sam očajnički tragati za rješenjem

Snaga volje je bila jaka, ali strah od neuspjeha me izluđivao. Nastupio je period razočaranja. Isprobao sam razne metode za prestanak pušenja. Čak sam čitao knjige o iskustvima strastvenih pušača, meditirao sam, išao na psihološko savjetovanje… Popis je bio dugačak, ali meni ništa nije pomoglo.

I dalje sam imao silnu želju zapaliti cigaretu. Držati je u rukama. Povući samo jedan dim. Kakva ovisnost.

Nil Smoke je došao u pravom trenutku!

Moj dobar prijatelj ponudio mi je pomoć. Rekao je da ćemo zajedno tražiti rješenje. Želio je da budem sretan. Stalno je pretraživao internet.

Jednog dana mi se javio i rekao: „Nil Smoke će ti pomoći!“ Tek sada sam svjestan da mi je to otkriće spasilo život.

Naručio mi je Nil Smoke magnete. To su pozlaćeni magneti koji se stave s obje strane uha. Na prednju stranu uha jedan, na stražnju drugi magnet. Djeluju na principu akupresure vršeći blagi pritisak na određene točke. Tako potiču lučenje endorfina u organizmu. Taj enzim se luči i tijekom intimnog odnosa.

Endorfin poboljšava raspoloženje, smiruje vas psihički, uklanja fizičke manifestacije nervoze, suzbija bol. Sve to pokušavamo postići cigaretom. Međutim, korištenjem ovih magneta nadomještate taj osjećaj zadovoljstva.

Prije nisam mogao bez nikotina ni jedan jedini dan, a sada su prošle 3 godine otkako sam zapalio zadnju cigaretu. Pozitivno sam iznenadio sam sebe. Ponosan sam na svoj uspjeh. Moj život se promijenio iz temelja. Pomladio sam se, izgledam zdravije i svježije. Nisam nervozan. Potpuno sam se oporavio. Sada lakše dišem. Ostvarila mi se i najveća želja. Pronašao sam ljubav svog života i sada očekujemo bebu. Liječnik mi je rekao da je malo falilo da zbog pušenja ostanem neplodan. Srećom, to se nije dogodilo.

Nikotin je i vaš tihi ubojica. Ne dozvolite da vas nadjača. Isprobajte ove magnete, nećete se pokajati. Nema ih u ljekarnama, ali se lako mogu naručiti na ovoj web stranici. Naravno da nisu čudotvorni, ali uz malo snage volje, pozitivnih misli i osjećaja zadovoljstva, sve je moguće!

Ako ste i vi pušač, obradovat ćemo vas specijalnom akcijom! Samo za naše čitatelje dajemo čak 50% POPUSTA na ove nevjerojatne magnete! Jedini uvjet za popust je da ih naručite ODMAH!

Umjesto za 499.94 kn, što je redovna cijena proizvoda, danas ćete dobiti ovo revolucionarno rješenje za prestanak pušenja za SAMO 249.97 kn! Požurite, zalihe su ograničene. KLIKNITE OVDJE >>

Povratak na Net.hr