PROMO

Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Znaš onaj osjećaj kada ti se čini da te netko gleda? Nabrzaka se okreneš, nema nikoga. Pa onda glumiš da nešto radiš, a zapravo potajno gledaš bulji li netko u tebe iza nekog ugla. Ima i ono da netko stvarno bulji u tebe, pa čak i mahneš, blesavo se nasmiješ, ali skužiš da nije gledao u tebe već u nekog iza ili, recimo, u izlog trgovine Shooster. Čudan je taj osjećaj. Nitko nije ravnodušan kada je buljenje u pitanju. Netko u tome uživa, a netko želi da ga nitko i ne pogleda.

A sada si zamisli kako je Andrassy i Dečaku, nema tko ne bulji u njih. I to doslovno. Sve oči uprte su u njih otkad su u Nike Cortezicama. Kaže Andrassy da je već u trgovini Shooster skužila da je nešto čudno, pokušala je pobjeći pogledima, ali sve je bilo uzalud. Svi bulje i svi joj šalju presmiješne Viber stickere s očima. Kaže Dečak da on više i ne pokušava pisati poruke, samo pukne Shooster sticker i svima sve jasno. Skini i ti svoju dozu stickera, baci oko – http://www.bit.ly/Shooster_Viber_stickers

Dečaka je sve ovo oko Shoostera, Cortezica i buljenja toliko inspiriralo da razmišlja o novoj pjesmi, za sada radnog naslova – Svi bulje u mene.

A Andrassy je toliko u centru pažnje da je dovoljno pogledati koliko je ljudi prati na Instagramu. Uvjereni smo da je to sve zbog Cortezica.

 

Pratit ćemo daljnji razvoj situacije, a ti baci oko na http://www.shooster.hr i nemoj se začuditi kada ti se učini da neko bulji u tebe ili u tvoje nove tenisice. Vidimo se u Shoosteru.

Povratak na Net.hr