Mi smo je napravili. Vi joj dajete život.

Ne propustite priliku za 30% popusta na Timberland i personalizaciju legendarnih žutih čizama

Nismo je napravili za crveni tepih, nismo je napravili za umjetničku inspiraciju niti za vlastitu identifikaciju. Samo smo htjeli napraviti čizme i na njima smo radili i radili i radili… Sve dok ih nismo napravili ne samo kako treba – već savršenima. Na vama je da odlučite za što su vam savršene. Mi smo ih napravili, vi im dajete život.

Design Your Own promocija

Posebna pogodnost očekuje kupce već ovu subotu kada mogu personalizirati svoju obuću, dakle imati ekskluzivne čizme. Da ukrašavanje čizama bude što ‘lakše’ omogućit će vam i ekskluzivan vikend popust od 30% na cjelokupnu kolekciju. Samo trebate doći u Timberland shop u Centru Cvjetni i odlučiti želite li posebno dizajniranom kožnom privjesnicom svoje cipele učiniti unikatnima, pri čemu će im pomoći naš poznati street artist Modul. Ponosni vlasnici legendarnih Timberland žutih čizama mogu i više od toga – oni mogu dogovoriti i njihovo kompletno oslikavanje!

Sve kupce tijekom akcije počastit ćemo šampanjcem i zalogajčićima, a da bi sačuvali uspomenu na ovaj shopping mogu se fotkati u posebnoj foto kabini koju smo osigurali. Najkreativniju fotografiju sa žutim čizmama očekuje i nagrada od 1.000 kn za kupnju u Timberlandu.

Akcije Timberland Design Your Own odvijaju se na dva mjesta u različitim terminima: u Centru Cvjetni, 5. studenog od 10 do 18 sati, te u City Centru one West 12. studenog od 10 do 20 sati. Vidimo se svi na shopping druženjima, jer ove sezone nose se kvalitetne čizme vlastitog dizajna koje u navedenim terminima možete izabrati uz 30% popusta na cijelu kolekciju!

 

Foto natječaj: Timberland nosi tebe!

Uključi se u nagradni foto natječaj, postani Timberlandovo novo lice i osvoji Timberland žute čizme, ukrašene i personalizirane po tvojoj volji! Na stranici yellowboot.jutarnji.hr objavi svoju fotografiju, podijeli je na društvenim mrežama i pozovi prijatelje da je lajkaju, jer tri fotografije s najviše lajkova i glasova žirija osvojit će personalizirane Timberland žute čizme. No u ovom natječaju nema gubitnika, jer svi natjecatelji ostvaruju 20% popusta na Timberland kolekciju u Shooster web shopu!

Timberland žuta čizma, od 1973. jedna i jedina, sa svakim novim korakom pronalazi nove namjene, nove kontekste, nove načine za izražavanje osobnosti. Jer Timberland žuta čizma se ne nosi: ona nosi vas, kroz dan, kroz aktivnosti, kroz odmor, kroz život. Ova dobrodržeća i savršeno vodonepropusna 43-godišnjakinja danas je prava ikona, nepogrešiva bez obzira kakvo vas vrijeme zateklo. Autentičnost, ekološka održivost, neusporediva kvaliteta, trajnost, zaštita i vječni stil – sve je to kodirano u broju 10061, u ikoničkoj žutoj čizmi iz koje je nastao Timberland, danas vodeći svjetski outdoor brand. Ne sjedimo na lovorikama, jer naše čizme i sav naš asortiman stvoreni su za aktivan život: sa svakom novom kolekcijom donosimo inovacije u stilu i performansama, pomno pazeći na najstrože ekološke standarde, jer prirodu moramo čuvati kako bismo u njoj mogli uživati iz koraka u korak.

Povratak na Net.hr