PROMO

Dani mode u C&A: 25% popusta na sve!

Moda se neprekidno mijenja, no ono što ostaje isto jest predanost kompanije C&A pružanju svježeg i modernog stila za cijelu obitelj, i to najbolje kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Dani su sve topliji, a ljeto sve bliže. Ako želite osvježiti svoju garderobu ili garderobu svojih najdražih po pristupačnim cijenama, posjetite nas u C&A dućanima diljem Hrvatske u promotivnom razdoblju od 13. do 14. svibnja i ostvarite 25% popusta na cjelokupnu kupnju.

U C&A dućanima ćete zasigurno pronaći za svakoga po nešto, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga za osvježavanje ljetne garderobe.

Za modernu ženu koja cijeni kvalitetu

 

Za najmlađe trendsettere

 

Za praktičnog muškarca

 

Naših deset marki pokriva sve životne događaje; zahvaljujući njima, možete biti lijepo odjeveni u svakoj prilici. Nadahnjuju nas bogatstvo, ljepota i energija svakodnevnog života. Energično obnavljamo i razvijamo naše kolekcije i time slavimo, nadahnjujemo i dopunjujemo živopisne, raznolike i dinamične živote svojih kupaca.

To je postignuto na način da su se otkrivale i zadovoljavale istinske potrebe svakog kupca i razvijale održivije poslovne prakse. Tradicija je najbolja kada se neprestano obnavlja, a C&A danas koristi svoju strast prema znanju i rezultatima kako bi pažljivo i kreativno posijao sjeme budućnosti. Time što stavljamo ljude i planet na prvo mjesto, vodimo modnu industriju u budućnost.

Tvrtka C&A četvrti put za redom je proglašena najvećim svjetskim kupcem organskog pamuka.

C&A se raduje vašem dolasku. Pratite nas na Facebooku!

 

Povratak na Net.hr