KnockOut Snow Festival

Mjesto najluđeg provoda: Ovdje će skijati i partijati tisuće Hrvata!

Nakon paklenih ljetnih vrućina, tmurne jesenje dane najlakše ćeš preživjeti planiranjem novog odmora. Za tebe smo pronašli mjesto gdje će ove zime biti tisuće mladih iz Hrvatske, koji će osim u snježnim radostima uživati i u ludom provodu!

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni festival koji svake godine okuplja više od 2.000 mladih iz Hrvatske i koji ove zime slavi svoj šesti rođendan, vraća u francuske Alpe – na predivne snježne padine Les Orresa, u terminu od 7. do 14. siječnja 2017. godine. Požuriš li s prijavom stigneš uhvatiti najniže cijene – već od 2.290 kuna po osobi!

Ove zime pred tobom su čak 734 kilometra ski staza, jer čekaju te i besplatni izleti (prijevoz + ski pass) na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).

Kao što vidite, nakon što ste spremno tijekom ljeta trenirali odmaranje, uživanje i partijanje, i na snijegu ćete moći dokazati da ste u odličnoj formi. Ako ne skijate – ne brinite, možete se upisati u školu skijanja ili snowboarda, a na KnockOutu je i kuhanje sarmi sasvim legitimna skijaška kategorija, dok se Snježna kraljica može sakriti KnockOut kraljevima apres ski partija!

This slideshow requires JavaScript.

Osim skijanja, naravno da vas i za 6. rođendan KnockOuta čeka propisana doza partijanja, a da bi tome doista i bilo tako – pripremljen je najjači line-up do sad! Sve detalje otkrivamo uskoro!!!

Ako i ti želiš biti dio najzabavnije zimske avanture, požuri na www.knockoutsnowfestival.eu, saznaj sve potrebne detalje i prijavi se – jer sigurni smo da želiš sudjelovati, a ne od kuće čitati i gledati kako su se drugi ludo proveli!

Za zagrijavanje pogledaj prošlogodišnji aftermovie:

www.knockoutsnowfestival.eu

 

Povratak na Net.hr