PROMO

Kaufland donirao udrugu Psi pomagači i podržao novi oblik rada s djecom s teškoćama

Kaufland Hrvatska malom gestom dao je podršku udruzi Psi pomagači te tako podržao edukaciju pasa koji pomažu u terapiji, obrazovanju i odgoju djece.

U subotu 4. veljače 2017. Kaufland Hrvatska k.d. udruzi Psi pomagači uručio je preko deset punih kartona proizvoda za kućne ljubimce – košare, deke, posude za hranu i još mnogo toga što će udruzi olakšati edukaciju pasa pomagača.

Cilj udruge je uključiti posebno školovane pse pomagače u terapijske, odgojne, obrazovne i druge aktivnosti za potrebe osoba s invaliditetom, osoba s kroničnim bolestima, starijih osoba u domovima, ali najčešće djece s različitim teškoćama u ustanovama kao što su to vrtići, škole, Centar za autizam, Dječji dom Zagreb, Poliklinika Suvag, Caritas, Centar za odgoj i obrazovanje Goljak i mnoge druge.

„Smatramo da svaku novu metodu rehabilitacije koja se kao ova pokaže vrlo učinkovitom treba podržati. Vjerujemo da će sretni psi pomagači djeci biti odlični suputnici i prijatelji i drago nam je ako ih Kaufland na malom dijelu toga puta može podržati“, prenijela nam je voditeljica Odnosa s javnošću, Marija Franić.

Povratak na Net.hr