PROMO

Pametni uređaj u službi ljepote: Žene preporučuju Philips Lumeu

Razvoj tehnologije donio nam je sa sobom i brojna čudotvorna pomagala u službi ljepote. To znači i da dio nezaobilaznih beauty tretmana konačno možemo odrađivati u udobnosti i miru svog doma. Uza sve to, osjećat ćete se kao da ste upravo izašli iz kozmetičkog salona. Savršena kombinacija, zar ne? Naime, to znači da konačno možete nogirati svoje dosadašnje, ne baš sretne, metode uklanjanja dlačica i odabrati inovaciju, bezbolnost i dugotrajne rezultate.

Vrijeme je da i vi testirate Philips IPL kućni uređaj za dugotrajno uklanjanje dlačica. Lijepo dizajniran, učinkovit, praktičan i siguran. Osvaja na prvu. Posebno ako istaknemo činjenicu da vam je uz ovaj uređaj, nakon prvih nekoliko tretmana, dovoljno da odradite tretman jednom u dva mjeseca, ponekad i više. Glatka koža u tako dugom periodu? Philips Lumea to svakako osigurava što potvrđuje i nagrada „Odabrani proizvod godine“ u kategoriji „Osobna njega – uklanjanje dlačica“, koju provodi svjetski poznata istraživačka agencija AC Nielsen. Kriterij za osvajanje nagrade su bili atraktivnost, inovativnost i zadovoljstvo pri upotrebi.

A osim globalnih priznanja, Lumeu hvale i Hrvatice. Tako je, primjerice, u suradnji s portalom Žena.hr, deset žena dva mjeseca testiralo Philips Lumeu. Svih deset testerica preporučuje proizvod, a njih sedam bi ga kupilo.

U nastavku donosimo i komentare žena koje su testirale Philips Lumeu u kojima su istaknute i najveće prednosti ovog inovativnog uređaja za dugotrajno uklanjanje dlačica.

Glatka i nježna koža nakon tretmana

Anica32: “Iako sam Lumeu koristila svega dva mjeseca, oduševila me i mogu je preporučiti svakome tko ima problema s tamnim, čvrstim dlačicama. Rezultat je dugotrajan, koža je nakon tretmana glatka i nježna, bez tih ružnih dlačica koje nam oduzimaju samopouzdanje, osobito ako se nalaze na vidljivim mjestima kao što je bilo u mom slučaju. Definitivno je uređaj kojeg treba imati i od srca ga preporučujem svima.

Bezbolni tretman

Sekica_zg:Sveukupan dojam nakon korištenja Lumee je izrazito pozitivan. Zadovoljna sam rezultatima koje sam postigla u kratkom korištenju uređaja, oduševljena lakoćom korištenja uređaja i činjenicom kako je korištenje uređaja gotovo u potpunosti bezbolno.

Lako i sigurno korištenje

Laurie:Sam dojam o Lumei me fascinirao; od izgleda, lakoće korištenja, mogućnosti prenošenja, dužini trajanja baterije, a i redukciji količine dlaka nakon samo 4 tretmana.

Loralora:Lumea je jednostavna za korištenje i rezultati su iznenađujuće dobri. Velika prednost je imati takav uređaj kod kuće i biti u mogućnosti sam kontrolirati intenzitet i učestalost tretmana prema raznim područjima tijela i osobnim potrebama. Svakako bih je preporučila svima koji imaju izražene i tamne dlačice, obzirom da se s takvima postižu najbolji rezultati (skoro do potpunog uklanjanja u samo pet tretmana) i, prema mom iskustvu, to je jedina metoda koja zaista smanjuje količinu i debljinu takvih dlačica.

Brojne žene uvjerile su se u učinkovitost Philips Lumea uređaja. Vjerujemo da će vas njihovi dojmovi potaknuti da razmislite o najmodernijim i najboljim rješenjima za vaš i vašu kožu.

Povratak na Net.hr