webshop.net.hr

Pripremite zimnicu u trenu uz uređaje koji rade umjesto vas!

Dolaskom hladnijeg vremena u gotovo svakom kućanstvu planira se priprema zimnice, a osim što su ukusne, zimnice su i zdrave te u njima možemo uživati tijekom cijele godine.

Ajvar, ukiseljeno povrće i razne marmelade, samo su neke od zimskih poslastica koje su pripremale naše bake i mame, a sada je red na nama da uveselimo naše najmilije.

No, priprema zimnice je vrlo zahtjevna, pogotovo ako želimo pripremiti nekoliko vrsta.

Zato smo za vas pripremili neke od naših najpopularnijih aparata koji će pomoći da pripremite zimnicu za svoje najmilije u trenu, kako bi im osigurali zdravu prehranu tijekom cijele zime.

Food Processor (3.1 L) – Multipraktik

 

Za što bolji početak kod pripreme zimnice tu je Food Processor poznatog američkog branda – KitchenAid.

Multipraktik kojeg odlikuje revolucionarni ExactSlice sustav, omogućuje precizno određivanje debljine kod sjeckanja, čak i za one najdelikatnije namirnice.

Aparat ima mogućnost podešavanja tri različite brzine, ovisno o mekoći namirnica koje režete, a može ih rezati vertikalno ili horizontalno. Kako bi sama priprema bila što sigurnija, tu je i nepropusna zdjela, kao i zaštitna brtva protiv izlijevanja i curenja prilikom miješanja ili sjeckanja.

Standardni KitchenAid dodaci poput dvije zdjele različite veličine, diskova za obrnuto rezanje i ribanje te oštrica za tijesto, ubrzat će pripremu zimnice, a također biti pri ruci tijekom cijele godine za jednostavniju pripremu mnogih jela.

Više o Food Processor-u pročitajte ovdje.

Aparat za vakumiranje hrane (VS120E)

 

 

Gorenje aparat za vakumiranje je kompaktne veličine te elegantnog i atraktivnog dizajna, koji pristaje svakoj kuhinji.

Ovaj aparat jedan je od najkorisnijih u kuhinji jer sav ostatak hrane jednostavno možete pohraniti u vrećicu za vakumiranje, a zatim istisnuti zrak i zatvoriti vrećicu.

Ovako pohranjene namirnice ostaju svježe puno dulje vremena te ih možete sačuvati za hladnu zimu koja dolazi.

Više o aparatu za vakumiranje hrane pročitajte ovdje.

Sjeckalica (S500W)

 

 

Ako pak imate malo prostora, a potrebna vam je pomoć u pripremi zimnice, sjeckalica branda Gorenje idealna je za vašu kuhinju.

Imati ovu praktičnu sjeckalicu u kuhinji, znači imati više vremena, jer svo voće i povrće potrebno za vašu zimnicu može biti nasjeckano u trenu.

Ova sjeckalica ima snažan DC motor za ekonomičnu i dugotrajnu upotrebu te visokokvalitetnu oštricu, a savršena je za sitno sjeckanje i temeljito miješanje.

Više o sjeckalici pročitajte ovdje.

Pekač kruha (BM900WII)

 

 

Pekač kruha bi zaista mogli nazvati multipraktikom jer osim što uz njega možete napraviti fini, domaći kruh, on nudi i dodatnu mogućnost pripreme marmelada i džemova.

Zahvaljujući “Jam programu”, sasvim lako možete pripremiti finu marmeladu ili džem, tako da narežete voće na kocke te po želji dodate šećer.

Korištenjem pekača, slatku zimnicu možete pripremiti bez zaprljanog posuđa i utrošenog vremena.

Više o pekaču kruha pročitajte ovdje.

Dehidrator za sušenje hrane (FDK20MG)

 

 

Pomoću dehidratora, svoje omiljene svježe grickalice možete u trenu osušiti i spremiti za cijelu zimu.

Gorenje dehidrator omogućuje vam dehidriranje više namirnica odjednom jer se zbog toka zraka mirisi ne miješaju.

Dehidrator je vrlo jednostavan za korištenje zbog upravljačke ploče s LED zaslonom, na kojoj jednostavno možete namjestiti vrijeme i temperaturu sušenja.

Više o dehidratoru za sušenje hrane pročitajte ovdje.

Opremite se za pripremu zimnice na Net.hr WebShop-u!

Ove godine jednostavno pripremite zimnicu i uživajte u vlastoručnim i domaćim blagodatima tijekom cijele godine.

Web shop Net.hr za vas je pripremio sve potrebne aparate za što jednostavniju pripremu zimnice, a požurite u istragu, u tijeku su i neke promotivne cijene!

 

>> ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDJE.

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr