PROMO

Pauza.hr stigla u Rijeku i Veliku Goricu

Nakon što je već 8 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u Zagrebu, Pauza.hr od sada će zaustavljati glad i u Rijeci i Velikoj Gorici. U samo nekoliko klikova Riječani i Velikogoričani moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dostava hrane nikad nije bila jednostavnija!

  • Za početak na Pauza.hr odaberite grad i kvart u kojem se nalazite
  • Zatim izaberite restoran čiji je jelovnik najviše po vašem guštu
  • Klik-klik-klik, narudžba je gotova, a na vama je samo pričekati dostavljača da vam pokuca na vrata.

Za lakši odabir restorane možete sortirati po njihovim ocjenama, popularnosti, očekivanom vremenu dostave i iznosu minimalne narudžbe, a hranu odabrati po tipu kuhinje koju restorani nude. Mogućnosti su velike, a na vama je samo da odaberete jeste li za domaću, meksičku, talijansku kuhinju, pizze, roštilj, kebab… Nakon što ste se fino najeli ostavite komentar i ocijenite uslugu koju je izvršio restoran kako biste pomogli drugim korisnicima da ne ostanu gladni.

383509624

Prednost Pauze je u tome što nikada nećete čuti ton zauzete linije i ne morate imati desetine letaka raznih dostava naguranih u ladici, već na jednom mjestu imate pregled cijele ponude za svoj grad i kvart. Isto tako u svakom trenutku možete vidjeti što je novo na Pauzi – od restorana, novih jela do posebnih ponuda koje restorani nude za korisnike Pauze.

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis za online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz više od 150 restorana. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt, a 2015. je postala dio svjetske grupacije FoodPanda koja okuplja servise za online naručivanje hrane u 23 zemlje svijeta: od Malezije i Hong Konga do Mađarske i Hrvatske.

Zaustavite i vi svoju glad na www.pauza.hr

Povratak na Net.hr