webshop.net.hr

Naručite Gorenje Pekač kruha po promotivnoj cijeni na Net.hr WebShop-u i uživajte

Priprema zimnice, džemova i marmelada nekome je užitak, a nekome dugotrajna patnja. U današnje vrijeme, izrada marmelada ne mora biti mukotrpna jer vam predstavljamo savršenog i svestranog pomoćnika.

Tijekom hladnih mjeseci preferiramo slatke i ukusne pekmeze kako bi nas oraspoložili te pružili dodatnu energiju za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Osim polaganog trošenja zimnica i teglica punih domaćih proizvoda, topla hrana najčešći je izbor za svaki obrok.

Svježe pečen domaći kruh također je jedna od namirnica koje možemo poželjeti, a pomno odabrani sastojci donose uobičajenom kruhu mnogo više hranjivih vrijednosti.

Ukoliko vam se dopada velika ušteda vremena i novca uz pripremu domaćih slastica i kvalitetnog domaćeg kruha kod kuće, imamo odlično rješenje. Gorenje Pekač kruha svestrani je pomoćnik u kuhinji te će vam pomoći da se hranite zdravo, bez kupovine kruha prepunog aditiva.

Hranite se zdravije uz pomno odabrane sastojke pri izradi vrhunskog kruha u svome domu

Mirisu svježe pečenog domaćeg kruha teško je odoljeti, pogotovo kada je izrađen od prirodnih i kvalitetnih sastojaka te ne sadrži dodatke, konzervanse ili pojačivače okusa.

Prirodni domaći kruh također mijenja kvalitetu života na bolje jer se uz njega unosi više vlakana, vitamina i minerala u prehranu. Osim toga, svježe pečen kruh bez glutena osigurat će svakom kućanstvu s osoba osjetljivim na gluten, jednostavniji i zdraviji život.

Ako ste jedni od onih koji preferiraju da ih umjesto budilice probudi miris pečenog kruha, Gorenje Pekač kruha (BM900WII) idealno je rješenje. Mogućnost odgode početka pečenja osigurat će da se kruh počne peći prije no što se probudite, a zatim uživate u toplom i ukusnom zalogaju.

Osim pripreme domaćeg kruha po izboru, ovaj Pekač kruha omogućuje vam izradu najboljih marmelada i džemova kako biste cijelu zimu pri ruci imali vlastite namirnice.

Naručite Gorenje Pekač kruha po promotivnoj cijeni na Net.hr WebShop-u i uživajte u kvalitetnoj hrani po vašim potrebama

 

Priprema hrane u vlastitome domu garantira kvalitetu i kontrolu sastojaka koji se nalaze u njoj, što je posebno važno kod namirnica poput kruha jer ih konzumiramo svakodnevno. Osim toga, kupovni kruh često poskupljuje, a njegova se gramaža smanjuje, dok svoj domaći kruh možete napraviti po želji.

Iako domaći pekmezi, marmelade i džemovi sadržavaju veliku količinu šećera, oni također sadrže pravo voće, a primjerice pekmez od šipka sadrži visoku koncentraciju vitamina C. Domaći izbor zadovoljit će želju za slatkim bolje od čokolade ili kupovnih slastica te pružiti više vitamina i vlakana organizmu.

Pecite domaći kruh te pripremajte najbolje marmelade i džemove od prvog pokušaja. Naručite Gorenje Pekač kruha (BM900WII) na Net.hr WebShop-u, iskoristite 20% popusta i akcijsku cijenu od 699 kn.

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095 5630 928.

Povratak na Net.hr