webshop.net.hr

NAGRADNA IGRA: Osvoji KitchenAid Classic Samostojeći mikser na Net.hr WebShop-u!

Želiš li već ovog Božića pripremati svoje omiljene recepte pomoću KitchenAid Classic Samostojećeg Miksera? Uključi se u veliki nagradni natječaj “Blagdani uz KitchenAid” i osvoji ovaj vrijedan uređaj, koji će postati tvoj najbolji prijatelj u kuhinji.

KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L pruža savršenu kombinaciju modernog dizajna, efikasnosti i snage.

Odlikuju ga:

  • Tih i vrlo efikasan motor – daje izvanredne rezultate čak i kod miješanja teških tijesta.
  • Puna metalna konstrukcija – robustan, stabilan i trajan.
  • Profinjen i moderan dizajn – jednostavan za čišćenje i uporabu.
  • Izravni pogon – pouzdan i dugotrajan.
  • Planetarni sistem mješanja – brzo i temeljito miješanje.
  • Širok izbor dodatne opreme – koja će zamijeniti gotovo sve kuhinjske uređaje te pripremu svih vrsta namirnica učiniti pravim užitkom.

Prijavi se u samo nekoliko klikova i osvoji KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L!

Ovog Božića želimo ti pokloniti više užitka u pripremanju tvojih omiljenih recepata te više vremena provedenog u krugu obitelji i prijatelja, zato smo za tebe pripremili uređaj koji će ti ne samo pomoći da uštediš vrijeme provedeno u kuhinji, već će istodobno pripremu tvojih omiljenih jela i slastica učiniti pravom umjetnošću i užitkom.

 

Ako želiš osvojiti ovaj vrijedan uređaj, sve što trebaš napraviti je opisati kako izgleda Božić u krugu tvoje obitelji, kako se pripremate za njega, koje tradicije slijedite, koje recepte pripremate… Napiši nam što ti je najdraže u božićno vrijeme i što budi posebne emocije u tebi.

Odgovore pošalji zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) na e-mail adresu nagradna@webshop.net.hr najkasnije do 15.12.2017. u 23:59.

Obrazac za prijavu možeš lakše ispuniti na ovoj stranici!

Svrati na Net.hr WebShop 18.12.2017. i doznaj jesi li osvojio/osvojila KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L. Najkreativniji odgovor nagradit ćemo ovim vrijednim darom, a ako ga osvojiš, jedino što ćemo tražiti od tebe je da nam pošalješ sliku nagrade pod borom!

 

Napomena: Fotografije su simbolične. Uređaj koji će biti dodjeljen pobjedniku dolazi u Onyx Black boji sa standardnim dodacima.

KitchenAid – vrhunski uređaji za kuhinjske entuzijaste

KitchenAid je poznati američki brand, koji je već 1919. svijetu predstavio prvi KitchenAid mikser s jedinstvenim planetarnim sistemom miješanja, a danas je ikona među kuhinjskim pomagalima.

Od tada je KitchenAid razvio i proizveo niz različitih kuhinjskih aparata, koji pripremu Vaše hrane čine umjetnošću, a Vašu kuhinju modernim mjestom u kojemu želite boraviti.

KitchenAid uređaje potražite na Net.hr WebShop-u i uvjerite se da je kuhanje uz KitchenAid pravi užitak! Ukoliko želite naručiti KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L možete ga pronaći ovdje.

Uključene dodatke te širok izbor dodatnih nastavaka koji se mogu naručiti zasebno pogledajte u videu:

 

Povratak na Net.hr