webshop.net.hr

Isprobajte KitchenAid stakleno kuhalo za vodu i uživajte u savršenoj jutarnjoj kavi ili čaju!

Većina ljudi jutro započinje toplim napitkom, a bilo da je to kava ili čaj, o tih nekoliko minuta ispijanja ovisi naš cijeli dan. Topla tekućina nas razbuđuje i pomaže razbistriti um prije nego zakoračimo u surovu stvarnost punu obaveza.

Upravo zato taj jutarnji napitak mora biti savršen, ali i brzo pripremljen, jer većina nas mora vrlo rano započeti dan.

Bilo da svoj napitak ispijate u udobnosti vlastitog doma ili na poslu, vrlo je važna sama priprema, koja određuje koliko ćemo iskoristiti okuse kave ili čaja.

Kako bi u potpunosti uživali u svakom gutljaju vašeg napitka, vodeći svjetski brand KitchenAid osmislio je vrlo atraktivno, ali i praktično kuhalo za vodu, koje ima i poseban dodatak namijenjen ljubiteljima čajeva.

Uz KitchenAid stakleno kuhalo za vodu i čaj svako jutro postaje bolje

KitchenAid stakleno kuhalo za vodu modernog je izgleda te je izrađeno od nehrđajućeg čelika, a zadovoljit će čak i najzahtjevnije ljubitelje atraktivnih aparata. Može se pohvaliti snagom od 3000 W te naponom od čak 220 do 240 V, a uz takvu snagu, vrlo tiho priprema vaš omiljeni napitak te ne morate brinuti da će vas omesti glasni zvukovi kuhanja vode.

Ono ima veliki spremnik od 1.5 L, a omogućuje nam pripremu savršene kave i čaja te instant juhe. U samo nekoliko minuta stakleno kuhalo će zagrijati vodu na temperaturu od 70 °C do 100 °C, što znači da ćemo jutarnji napitak pripremiti brže nego ikada.

Također, podesiva temperatura idealna je za pripremu čaja, s obzirom na to da neki čajevi zahtijevaju određenu temperaturu kod pripreme. Ono što će još više oduševiti ljubitelje čajeva jest dodatak za natapanje čaja u rinfuzi. Ovaj mali dodatak također je od nehrđajućeg čelika, a uz njegovu pomoć više nećete morati trošiti vrijeme i novac na jednokratne vrećice za čaj.

Jednostavno možete omiljeni čaj u rinfuzi staviti u dodatak te natopiti u kuhalu vode, a čaj zatim točiti iz kuhala, bez straha da će bilje plutati po vašoj šalici.

 

Držač za dodatak za natapanje čaja i postavka za održavanje temperature osiguravaju sigurnu uporabu ovog praktičnog dodatka.

Osim što je osigurana uporaba dodatka za čaj, stakleno kuhalo metalne konstrukcije ima ručku koja ne klizi te čini ovo kuhalo izdržljivim, stabilnim i jednostavnim za držanje.

Naručite KitchenAid stakleno kuhalo za vodu i čaj na Net.hr WebShop-u!

 

Uz ovo atraktivno stakleno kuhalo za vodu i čaj svoje tople napitke moći ćete pripremiti u samo nekoliko minuta te tako uštedjeti dragocjene jutarnje trenutke.

Mogućnost podešavanja i održavanja temperature te poseban dodatak za kuhanje čaja ističu ovo kuhalo vode u masi drugih aparata.

KitchenAid stakleno kuhalo za vodu i čaj dostupno je za vas u ponudi Net.hr WebShop-a, a uz kupnju vam poklanjamo i besplatnu dostavu!

 

>>ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od sedam radnih dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr