Korporacija – vrhunska futuristička serija Matta Damona i Bena Afflecka

Ako želiš preživjeti, razmišljaj poslovno

Produkcijska kuća Matta Damona i Bena Afflecka iznjedrila je novu SF seriju Korporacija (Incorporated), dramu smještenu u crnu korporativnu budućnost koju pišu David i Alex Pastor (Epidemija).

Glavni lik u priči je Ben Larson (Sean Teale), menadžer koji mora promijeniti identitet kako bi se ubacio u svijet korporacija. Velike su kompanije promijenile sustav i manje-više istisnule sve druge igrače iz svijeta politike i ekonomije, a Ben pribjegava očajničkom koraku kako bi spasio ženu koju voli.

Incorporated - Season 1

SVIJET U KOJEM VLADAJU KORPORACIJE

Riječ je o distopijskoj seriji koja se odvija 2074. godine, a prikazuje društvo budućnosti u kojemu korporacije, biznismeni i prevladavajući ekonomski model dominiraju i imaju u svojim rukama gotovo apsolutnu moć. Riječ je o društvenoj zbilji u kojoj, osim biznisa, važnu ulogu igra i razvijena sofisticirana tehnologija. Svatko tko želi preživjeti u ovome svijetu gdje su klimatske promjene uništile Zemlju, a bogatstvo se raspoređuje među sve malobrojnijom elitom, mora razmišljati poslovno.

Bena ne zanima koga će u svom usponu pregaziti jer ima samo jedan cilj: spasiti ženu koju voli. Jer ljude od korporacija jedino još može spasiti ljubav.

Korporacija donosi uvid u svijet kao posljedicu današnjih odluka, komentirali su Matt Damon i Ben Affleck. Gledatelji će zaroniti u budućnost, i to onu na koju nas stalno upozoravaju, ali koju društvo još nije istražilo.

Incorporated - Season 1

IZVRSNA GLUMAČKA EKIPA

Bena glumi mladi Sean Teale, talentirani Britanac najpoznatiji po ulozi u već sada kultnim Skinsima te filmu We are the Freaks, koji je presretan što su ga Ben i Matt odabrali za glavnog glumca: Znam da su Ben i Matt dali svoju presudu za casting i pogledali sve epizode. Ben je i savjetovao montažere oko raznih stvari. Nisu se petljali u sve, ali bili su uključeni cijelo vrijeme.

Osim talentiranog i šarmantnog Seana Tealea, u Korporaciji gledamo i Emmyjem nagrađenu Juliju Ormond, najpoznatiju po ulozi u Legendi o jeseni, Dennisa Haysberta – nominiranog za Zlatni globus za ulogu u seriji 24 te Allison Miller i Eddieja Ramosa, kojeg smo imali priliku gledati u Mladome vukodlaku.

Korporacija će svoju ekskluzivnu premijeru doživjeti na Pickboxu u četvrtak 1. prosinca, stoga ne propustite jednu od vrhunskih serija ove zime i odmah aktivirajte Pickbox.

This slideshow requires JavaScript.

Gledajte na Pickboxu ili na Pickboxu u MAX tv videoteci!

Povratak na Net.hr