NOVA GODINA BUDVA

Još nemaš plan za Novu? Gratis ALL INCLUSIVE novogodišnji doček prava je stvar za tebe!

Kraj 2016. sve je bliže, što znači da je krajnje vrijeme da napraviš plan gdje ćeš dočekati 2017. godinu! S obzirom da tvoj idealan doček sigurno nije pred TV-om, mjesto ludog provoda s gratis ALL INCLUSIVE novogodišnjim dočekom prava je stvar za tebe!

Stotine mladih iz Hrvatske kao hit novogodišnju destinaciju biraju Budvu, crnogorsku prijestolnicu turizma. Želiš li u ALL INCLUSIVE dočeku uživati posve besplatno te tako uštedjeti 250 kuna, požuri s prijavom, budući da je gratis novogodišnji provod u posebno pripremljenom noćnom klubu osiguran samo za 100 najbržih koji se prijave do 31. listopada te za svoj smještaj odaberu jedan od ponuđenih hotela.

Budva ti donosi spoj ludog provoda, balkanskih okusa i krajolika koji će te ostaviti bez daha! Sve one koji se zapute u Crnu Goru čeka veličanstveni bokokotorski zaljev, a putem do svoje novogodišnje destinacije imat će priliku i za uživanje u “biseru Jadrana” – Dubrovniku. Putovanje je prilika i za posjet Tivatu, Kotoru, Ulcinju i Baru.

Popularnu destinaciju prate i popularne cijene, tako da te novogodišnji provod u Budvi  čeka po cijeni već od 790 kuna po osobi.

Collegium Nova Godina

Povratak na Net.hr