Nova godina Budva

I ti budi u Budvi: Spremi se za najluđi doček Nove 2017!

Crnogorska “metropola turizma” Budva među turistima nije popularna samo ljeti, već se posljednjih godina isprofilirala i kao hit novogodišnja destinacija, iznimno popularna među mladima iz Hrvatske.

Popularnu destinaciju prate i popularne cijene, tako da te novogodišnji provod u Budvi  čeka po cijeni već od 690 kuna po osobi. Saznaj iz prve ruke zašto tamo putuje više od tisuću mladih ih Hrvatske!

Budva ti donosi spoj ludog provoda, balkanskih okusa i krajolika koji će te ostaviti bez daha! Sve one koji se zapute u Crnu Goru čeka veličanstveni bokokotorski zaljev, a putem do svoje novogodišnje destinacije imat će priliku i za uživanje u “biseru Jadrana” – Dubrovniku. Putovanje je prilika i za posjet Tivatu, Kotoru, Ulcinju i Baru.

Novogodišnji dočeci uz Collegium već su poznati po otkačenim tematskim partijima, a one koji u Novu 2017. godinu odluče ući u Budvi čeka i ALL INCLUSIVE doček!

Više saznaj na www.collegium.eu/nova-godina/budva i požuri s prijavom – jer akcijske cijene vrijede samo do 17. listopada!

Collegium Nova godina

 

Povratak na Net.hr