Hrvatske nogometne zvijezde ponovno stale ispred objektiva… Vida, Subašić i Srna kao JOOP! frajeri

Nakon kampanje za EURO2016, hrvatske nogometne zvijezde ponovno stale ispred objektiva u kampanji za jesen/ zimu

Hrvatski nogometni čarobnjaci, Domagoj Vida i Danijel Subašić te bivši kapetan nogometne reprezentacije, Darijo Srna, nakratko su se vratili manekenskoj karijeri kako bi stali ispred objektiva modnog fotografa Gorana Čižmešije u JOOP! odijelima iz kolekcije za jesen i zimu. Autentični JOOP! krojevi ističu sportska, istrenirana tijela naših nogometaša, uz istovremeni fokus na markantnu eleganciju. Vrhunska kvaliteta i udobnost po kojima je JOOP! poznat, idealni su za aktivne muškarce koji inzistiraju na maksimalnoj profinjenosti uz potpunu slobodu pokreta tijela.

This slideshow requires JavaScript.

JOOP! outfiti iz svečane novogodišnje kolekcije stavljaju naglasak na krojeve odijela koja besprijekorno prate liniju tijela. Klasičan dizajn plavih hlača i bijele slim-fit košulje najbolja je podloga za kombinaciju s upečatljivim, ali minimalističkim detaljima. Duboka nijansa tamnoplave boje sakoa dobiva novu dimenziju pomoću sjajnog efekta u kombinaciji s decentnim teksturiziranim uzorkom na podstavi koja cijeli look podiže na novu razinu. Crni rever na plavoj podlozi izdvaja se rafiniranim dizajnom, a leptir-mašna izrađena od hit materijala sezone, baršuna, urbani je začin klasičnom svečanom odijelu.

JOOP! outfite naših reprezentativaca potražite u Heraldi for men storeovima Arena Centar i Frankopanska 6, gdje vam stručno osoblje nudi i uslugu prilagodbe odijela vašim mjerama, kako bi se u potpunosti istaknula vrhunska elegancija JOOP! krojeva.

Povratak na Net.hr