Nova godina Budva

Evo zašto je teško nadmašiti novogodišnji doček u Budvi!

Novogodišnji dočeci u Budvi već su godinama na glasu kao najbolji na Balkanu pa nije ni čudo što u crnogorsku prijestolnicu dobre zabave hrle mladi iz cijele regije.
Gradske su se vlasti i ovog puta potrudile angažirati vrhunske izvođače koji će brojne turiste zabavljati u sklopu višednevnog novogodišnjeg programa.
U 2017. se ulazi uz Željka Joksimovića, a među potvrđenim imenima višednevnog novogodišnjeg programa u Budvi su i Perper, Highway Trio, Sergej Ćetković, Parni valjak, Frajle, Neno Belan i brojni drugi!

Oni koji više vole novogodišnje dočeke na toplom, u Budvi mogu uživati i u ALL INCLUSIVE novogodišnjem dočeku u klubu rezerviranom samo za Collegium putnike iz Hrvatske.

Ako ste ti i ekipa spremni za ludi novogodišnji doček u Budvi, požurite s prijavom jer vas prijevoz i apartmanski smještaj čekaju po cijeni već od 790 kuna po osobi, a u tijeku je i posebna akcija 3+1 gratis, što znači da u svakoj četveročlanoj ekipi koja za svoj smještaj odabere četverokrevetni apartman jedna osoba putuje posve besplatno!
Akcija vrijedi do isteka zaliha, najkasnije do 13. studenog 2016.

Budva donosi spoj ludog provoda, balkanskih okusa i krajolika koji će te ostaviti bez daha! Sve one koji se zapute u Crnu Goru čeka veličanstveni bokokotorski zaljev, a putem do svoje novogodišnje destinacije imat će priliku i za uživanje u “biseru Jadrana” – Dubrovniku. Putovanje je prilika i za posjet Tivatu, Kotoru, Ulcinju i Baru.

Nova godina Budva

Povratak na Net.hr