Dječji karneval u robnoj kući IKEA

Vikend pod održivim maskama u robnoj kući IKEA Zagreb

Tijekom vikenda, 18. i 19. veljače, u robnoj kući IKEA po prvi će se put održati Dječji karneval. Karneval je namijenjen najvažnijim ljudima na svijetu – djeci čime im IKEA želi omogućiti da na jedan dan postanu omiljeni likovi iz svoje mašte i pritom potaknuti njihovu kreativnost u odabiru i izradi maski.

U sklopu veselog karnevalskog programa, IKEA je za mališane pripremila i niz iznenađenja, među kojima je i interaktivna predstava Karnevalski cirkus na kojoj će dobro raspoloženje osigurati stručni animatori, ali i mađioničar i žongler. Mališani će moći zaigrati neke od karnevalskih igara, prometnuti se u svoje omiljene likove na radionici facepaintinga, a potom na radionici glume naučiti kako se ponašati u skladu s odabranom maskom.

Detaljan raspored Dječjeg karnevala nalazi se na IKEA.hr.

IKEA FAMILY program lojalnosti dosegnuo brojku od 200.000 članova u Hrvatskoj

Uz Dječji karneval, IKEA za svoje sugrađane, članove IKEA FAMILY programa, priprema niz pogodnosti tijekom cijele godine, uključujući popuste, posebne ponude, različite radionice te jedinstveni IKEA FAMILY asortiman. Upisom Maje Beneta u ovaj klub ljubitelja IKEA proizvoda, IKEA FAMILY program lojalnosti dosegnuo je broj od 200.000 članova u Hrvatskoj. Jubilarnu članicu svog programa lojalnosti IKEA je iznenadila poklon bonom od 400 kuna.

Svi koji vole svoj dom i žele saznati više o njegovom uređenju, a pritom su stariji od 14 godina, mogu se upisati u IKEA FAMILY program. Prijaviti se mogu na nekom od IKEA FAMILY Kioska te odmah preuzeti svoju narančastu karticu ili pak na IKEA FAMILY internetskoj stranici, a već prilikom sljedećeg posjeta robnoj kući ispisati i odmah preuzeti karticu na nekom od IKEA FAMILY Kioska.

Povratak na Net.hr