WEBSHOP.NET.HR

PROLJETNA AKCIJA: Riješite se bakterija i grinja bez kemikalija uz Gorenje parni čistač

Razna sredstva za čišćenje prepuna kemikalija postala su naša svakodnevica. U našem domu se svakodnevno gomilaju razne bakterije i grinje, koje mogu izazvati teške alergije, a kako bi zaštitili sebe i naše ukućane od teških simptoma koje alergije donose, uglavnom odabiremo upravo kemikalije, jer se one čine kao jedini izbor.

No, dok uporabom tih kemikalija sprječavamo pojavu alergija, narušavamo zdravlje na jedan potpuno drugi način. Iako trenutno ne vidimo simptome, dugoročno korištenje agresivnih sredstava za čišćenje može vrlo negativno utjecati na naše zdravlje.

Na kraju se može učiniti nemogućim imati čist dom, a pritom ne narušiti zdravlje, no rješenje postoji te leži upravo u dragocjenoj vodi.

Osigurajte sebi i vašim bližnjima zdravlje i čist dom

Parni čistač predstavlja ekološki oblik čišćenja, a također je i vrlo isplativ jer je za upotrebu potrebna samo voda.

Čistač na paru omogućava čišćenje uz najmanji napor te najbitnije – bez upotrebe ikakvih kemikalija! Također, može se upotrijebiti bilo kada i bilo gdje jer mu nije potrebna destilirana voda.

Gorenje parni čistač je kompaktan, lagan i prenosiv te uvelike olakšava čišćenje doma. Težak je manje od tri kilograma, ima priključni kabel duljine 13 metara te poseban pojas za nošenje.

Također je i višenamjenski jer sadrži nekoliko dodataka koji omogućuju da ga koristite na različitim površinama:

  • Osnovna mlaznica pokazat će se posebno praktična kod čišćenja u kuhinji (plinski plamenici, površine roštilja, rešetke hladnjaka…)
  • Poseban dodatak s četkom dobro će raditi na spojevima keramičkih pločica i na kotačima automobila
  • Krpa za pod i četka pobrinut će se za vaše podove i tepihe
  • Poseban gumeni dodatak biti će najbolji izbor za uklanjanje prljavštine sa staklenih površina kao što su prozorska stakla

Osim raznih dodataka, parni čistač tvrtke Gorenje može se pohvaliti i nekim zavidnim tehničkim karakteristikama, poput zapremnine spremnika od jedne litre, koja omogućava 45 minuta neprekidnog rada, tlaka pare od 5 bara te priključne snage od 1.800 W.

Iskoristite AKCIJU i naručite Gorenje parni čistač na Net.hr Webshop-u!

 

POSEBNA PONUDA za čitatelje Net.hr-a! Naručite Gorenje parni čistač i uštedite 180 kn. Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana uz BESPLATNU DOSTAVU za cijelu Hrvatsku.

>ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE ili nas nazovite na broj 095/5630-928

 

Povratak na Net.hr