Otkrijte nove popuste i nagrade svaki dan. Adventska čarolija čeka vas u Emmezeti!

Čarolija Adventa u Emmezeti!

Advent je doba godine kada je čarolija moguća! Doba u kojem se okrećemo obitelji, prijateljima i dragim osobama te se veselimo Božiću i običaju darivanja. A gdje su darovi i blagdansko raspoloženje, tu je i Emmezeta sa sada već tradicionalnom nagradnom igrom: Svaki dan jedan popust, svaki dan više bogatih nagrada.

Vjerujte u čaroliju Adventa i zavirite u vreće Emmezetinog adventskog kalendara! Neodoljivi popusti i nagrade samo su jedan klik od vas.

Od 1.12. do 24.12.2016 – svaki dan vas čekaju popusti do 30% na različite kategorije proizvoda. Ali, to nije sve! Istovremeno možete sudjelovati u 60.000 kn vrijednoj nagradnoj igri  i osvojiti atraktivne nagrade.

Prijava je jednostavna, a svakodnevnim igranjem povećati ćete svoju šansu za dobitak. Bogate nagrade sponzoriraju: Bosch, Candy, Electrolux, KitchenAid, Lg, Panasonic, Philips, Quadro, Rowenta, Samsung, Tefal, VerVita, Whirlpool i mnogi drugi.

Detalje saznajte u svim Emmezeta trgovinama ili na www.emmezeta.hr.

Neka Emmezeta bude dio vaše novogodišnje odluke da uredite dom baš po svom ukusu i najdraže osobe iznenadite poklonima kakve oduvijek sanjaju. Za ugodnu kupnju tijekom blagdana i bezbroj inspiracija svratite u Emmezetu i naći ćete baš sve što vam je potrebno. Namještaj, dekoracija, bijela tehnika, multimedija, gadgeti, igračke i ostali proizvodi za vaš dom i darivanje po najpovoljnijim cijenama – samo u Emmezeta trgovinama i webshopu.

Otkrijte nove popuste i nagrade svaki dan. Adventska čarolija čeka vas u Emmezeti!

Povratak na Net.hr