Promo

Iskoristite posebnu pogodnost u listopadu – 20%-40% popusta na Meblo madrace + gratis podnicu!

Pozivamo vas da iskoristite priliku koja se ne propušta – čak 20%-40% popusta na vrhunske modele Meblo madraca te gratis podnicu , samo do 20.10.!

Uz kupnju madraca Matterra, Lavander, Lyocell, Antistress , Thai Spa i Clima Haybrid na poklon dobivate podnicu Comfort 610, a uz kupnju madraca Favourite S podnicu Standard Techno 510

Iz ponude izdvajamo :

Madrac Clima Hybrid – unikatan novi madrac, hibrid najboljih materijala na tržištu. 7 zonski sistem individualno raspoređenih opruga najbolji je ortopedski sistem s maksimalnom udobnošću i 100%tnom cirkulacijom zraka. S jedne strane nalazi se Memory viscoelastična pjena za maksimalan relaksirajući učinak. Na taj način smanjuje nepotreban pritisak Vašeg tijela, smanjuje se energija potrebna za regeneraciju tijekom spavanja i pomaže u prevenciji kardiovaskularnih problema. S druge strane nalazi se hladnolijevana HR pjena, koja, zahvaljujući velikoj elastičnosti, osigurava osnovnu karakteristiku kvalitetnog madraca, a to je izvrsno podupiranje tijela. Masažni profili tijekom sna dodatno će Vam masirati potkožno tkivo te poboljšati cirkulaciju.

Madrac Matterra sa zaštitom od zračenja – Madrac Matterra ima u sebi poseban uređaj (u obliku posebno nabijene spirale) koji štiti od negativnih utjecaja magnetskog polja Zemlje, što dovodi do veće relaksacije i ugodnijeg sna. Madrac štiti od negativnog utjecaja Hartmanovog čvora, podzemnih voda de geopatogenih zračenja u krugu od čak 20 m. To znači da kupnjom ovog madraca štitite cijelu svoju obitelj i dom. Jezgra madraca izrađena je od džepićastih opruga koje su poznate po svojim ortopedskim učincima, što uvelike doprinosi udobnosti i dobrom snu. Slojevi Memory i PU pjene, u kombinaciji sa mekom i visokokvalitetnom tkaninom presvlake, kreiraju jedinstven osjećaj udobnosti kod ovog madraca. Madrac se može naručiti u normal i hard varijanti.

Iskoristite ovu posebnu pogodnost i obavite kupnju već danas u najbližem Meblo salonu ili na meblo.hr.

Meblo – najbolji u 4 zida!

Povratak na Net.hr