PROMO

Ibiza – nasvjetlija i najsočnija KARE kolekcija

Topla kolekcija Ibiza donosi u vaše domove veselje, miris ljeta i odmora i jarku radost života. Stolovi, stolice i komode koje pršte vatrometom boja ukrašene su lijepim rubovima i maštovitim cvjetnim uzorcima.

Maštovitim duhom ova kolekcija pretvara dom mladih, i onih mladih u srcu, u ambijent hipija današnjice. Isto vrijedi i za puriste – kolekcija Ibiza je zasigurno vrijedna hoda po divljoj strani.

Jedinstveni drveni namještaj s puno ladica, naglašenim svijetlim bojama i patchwork uzorcima – ovako možemo sumirati ovu sočnu i šarenu kolekciju. U ponudi možete pronaći ormariće, komode, konzole, stolice, ogledala – većina njih ručno je obojena i izrađena od drva akacije i manga.

Ova zabavna kolekcija neće Vas prestati iznenađivati i oduševljavati. Dizajn i modeli spoj su modernog i orijentalnog, uistinu jedinstvenog izgleda. Žive boje poput zelene, ružičaste, ljubičaste i plave stvaraju veselu atmosferu zbog koje ćete i Vi postati optimistični i živahniji. Uzbuđeni? KARE Zagreb Vas čeka s nestrpljenjem! Očekujemo vas svaki dan od 9 do 21 sat u shopping centru King Cross na Jankomiru. Više na www.kare-zagreb.hr.

Povratak na Net.hr