webshop.net.hr

Dosta vam je suhog zraka i čašica na radijatorima? Isprobajte Gorenje ovlaživač zraka!

Mnoge su zimske radosti u kojima uživamo svake godine, ali ono što nikoga ne veseli jest grijanje, koje osim što opterećuje naša mjesečna primanja, također smeta i našem disanju.

U prostorijama u kojima je već ionako visoka koncentracija nečistoća, a nerijetko i duhanskog dima, grijanje pogoršava situaciju jer je upravo taj suhi zrak idealan za razvoj raznih bakterija.

Suhi zrak pogoduje prehladama i infekcijama dišnih puteva, naša koža se suši, dolazi do glavobolje i nesanice, a sve na kraju rezultira bolovima, umorom i iscrpljenosti.

Kako bi se zaštitili od ovih neželjenih posljedica suhog zraka, često posežemo za čašicama s vodom koje stavljamo na radijatore te otvaramo prozore na trenutke, ne bi li time ovlažili zrak, no, okrutna istina je da nam to ne može pomoći u borbi protiv suhog zraka.

Provjetravanje prostora je poželjno, no, vanjski zrak iako se čini vlažan, također je suh te neće dovoljno ovlažiti prostorije u kojima boravimo.

Osigurajte proljetnu svježinu u vašem domu uz ovlaživač zraka

Ovlaživač zraka je prijeka potreba u domu tijekom zime, kada suhi zrak postane nepodnošljiv. Uz pomoć ovlaživača napokon ćete moći uživati u svježem zraku, unatoč grijanju.

Gorenje ovlaživač zraka elegantnog je izgleda te će se uklopiti u svaku prostoriju, a dolazi u blagoj zelenoj i žutoj boji. Ima posebnu tehnologiju koja pretvara vodu u maglicu te tako stvara jedinstvenu svježinu u prostoriji.

Gorenje ovlaživač zraka može proizvesti dovoljno maglice za čak 50 m2 prostora, a osim što brine za vlažnost, proizvodi i anione, koji vas čine opuštenima i budnima.

Uz pomoć ovlaživača zraka vaš san će biti mirniji tijekom cijele noći te nećete morati brinuti oko neugoda koje uzrokuje suhi zrak poput kašlja i suhog grla i kože

Također, ovlaživač zraka odličan je kao prevencija prehladama te statičkom elektricitetu, koje uzrokuje suhi zrak.

Ovlaživač zraka osim što služi vašem zdravlju, neće odmoći vašim financijama. Ultrasonični ovlaživači su vrlo tihi i troše vrlo malo električne energije u usporedbi s ostalim ovlaživačima.

Naručite Gorenje ovlaživač zraka na Net.hr WebShop-u!

 

Osigurajte vašoj obitelji bolju kvalitetu zraka tijekom zime i jedinstvenu atmosteru.

Uz Gorenje ovlaživač zraka boravak u grijanim prostorijama više neće biti neugodan, a s ispravnom razinom vlage, izbjeći ćete prehlade i nadražene dišne puteve te suhoću kože.

 

>>ZA NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

 

Naručeni proizvod stići će na Vašu adresu u roku od jednog do tri radna dana na području cijele Hrvatske, a možete ga naručiti i pozivom na broj 095/5630-928.

Povratak na Net.hr