"Bota Šare" Zagreb - posebna blagdanska ponuda

Image
28.11.2016.
16:56
VOYO logo

U susret blagdanskom veselju, zagrebački restoran Bota Šare najavljuje posebnu ponudu pod nazivom "Za svakog ponešto". Bilo da je riječ o poslovnom domjenku, obiteljskom ručku, brzom ali zdravom zalogaju, Bota Šare gastro tim pruža Vam gurmanski užitak za svaku prigodu:

DOMJENCI U RESTORANU - posebne ponude raznovrsnih ribljih i mesnih menija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARENDE U RESTORANU - u svakodnevnoj ponudi su riblje marende. Uživajte u odresku od tune ili gofa, srdelama ili gavunima na gradelama, pašticadi od tune, itd.

TETA ČUVALICA U RESTORANU - za vrijeme ručka vikendom osiguravamo čuvanje djecem, te nudimo i poseban dječji jelovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KUĆICA - očekujemo Vas na Europskom trgu gdje u Bota Šare kućici poslužujemo naše autohtone delicije: Malostonske kamenice & pjenušac, pečenu primorsku domaću kobasicu, domaći pršut i umbuo, tunu tartar, makarule, domaće tučene masline, ukiseljenu ljutiku, fritule/prikle, kuhano vino i još mnoga druga iznenađenja. U okviru naše ponude autohtonih delicija je i sušena riba golub (pripravljena na bijelo), jelo koje će svojim okusom iznenaditi i najprobirljivija nepca.

Pomno prateći svjetske trendove, kulinarska priča restorana Bota Šare ne prestaje iznenađivati. Pored tradicionalne ponude dalmatinskih specijaliteta uvedena je ponuda kreativnih japanskih specijaliteta koji su zasjali u fuziji s domaćim namirnicama od kojih izdvajamo škampe, kamenice, jadransku plavorepu tunu, sabljarku, zubaca, gofa, itd. Ulazeći u zimu, u staroj obiteljskoj kući u Dubrovačkom primorju, obitelj Šare je prema starim seoskim receptima osušila morskog goluba i pripremila ručno rezanu domaću kobasicu. Poštujući tradiciju i inzistirajući na lokalnoj namirnici, svinje su kupljene iz eko uzgoja a pri izradi kobasica koristila se isljučivo stonska sol i papar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tko jednom proba dalmatinsku domaću kobasicu shvatit će otkuda težaku tolika snaga da se bori s kamenom i kroti škrtu zemlju. Za pripremu jela koristimo isključivo organske namirnice proizvedene uz poštivanje mora, zemlje i životinja. Slane inćune i srdele sami pripremamo. Posebno smo ponosni i na vrt kojeg krasi pregršt sezonskog povrća i nezaobilazna domaća raštika koju možemo ubrati svih 365 dana u godini. Gajeći prijateljske odnose s lokalnim ribarima, na dnevnoj bazi nam stiže svježa riba, vrlo često direktno s "Big game fishing" brodova.

Obratite nam se s povjerenjem. Rado ćemo Vas saslušati i za Vas pripremiti savršen kulinarski užitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOTA - mjesto gdje se susreću gastronomska prošlost, sadašnjost i budućnost.

Oyster & Sushi Bar BotaRestaurant Bota ŠareUlica kralja Zvonimira 124,10000 Zagrebt. 01 / 231 6745e. zagreb@bota-sare.hrw. bota-sare.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo