Jeste li znali da se od sada bonbonijera može kupiti i u mesnici?

8.3.2016.
16:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Slavonska bonbonijera razvila se prvenstveno kao ideja za originalan poklon poslovnim partnerima, a sada je Slavonska bonbonijera postala jedan od proizvoda koji kupci sve češće traže u mesnicama Ravlić.

Kada smo počeli osmišljavati ovaj proizvod, željeli smo nešto originalno, drukčije od svega što je do sada bilo na tržištu. Naposljetku, njime smo istovremeno povezali i projekt lansiranja novog izgleda naše web-stranice te nastupa na društvenim mrežama - objašnjava Ivana Ravlić, članica uprave te obiteljske tvrtke.

Slavonska bonbonijera jedinstveni je proizvod na tržištu koji će Vas svojim dizajnom i okusima odvesti do samog srca Slavonije. Naime, ova bonbonijera sastoji se od pomalo neuobičajenih sastojaka: SLAVONSKI ČAROBNI ŠTAPIĆ (domaća slavonska kobasica ili ravni kulen), SLAVONSKI MRAMOR (suha slanina), SLAVONSKE PUSLICE (čvarci) i SLAVONSKI LJUBAVNI NAPITAK (Graševina Iločkih podruma 0,75l).

Slavonska bombonijera pojavljuje se u dvije sadržajno različite varijante. Prva varijanta sadrži ukusnu domaću slavonsku kobasicu, a za ljubitelje kulena u ponudi je nešto ekskluzivnija varijanta Slavonske bombonijere koja sadrži ravni kulen. Zbog nedovoljno velike zalihe, bombonijeru je potrebno prethodno naručiti a preuzeti je možete već u roku dva dana. Svoju Slavonsku bombonijeru možete naručiti pozivom na besplatni info telefon 0800 1960, mailom na info@ravlic.com ili osobno u bilo kojoj od 40 mesnica koje se nalaze diljem kontinentalne hrvatske.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali