Promo

MUSICCAST Bežična budućnost zvuka postala je nezamisliva bez multi-room uređaja!

Yamaha sada olakšava prijenos glazbe u svakoj prostoriji vašeg doma bežično. Proširuje se kako bi odgovarao vašim potrebama, pružajući bežičnu reprodukciju multiroom audio kontrolom pomoću jednostavne MusicCast aplikacije.

Dostupan u širokom rasponu AV prijemnika, zvuk barovima i zvučnika, MusicCast nudi više mogućnosti i svestranosti nego ikada prije.

Fleksibilnost kao ključni element MusicCasta omogućava da se bilo koja komponenta unutar kućnog sustava pretvori u izvor glazbe i glazbenu listu na ostale MusicCast uređaje – TV zvuk sa soundbara, CD zvuk s mikrolinije ili reprodukcija glazbe preko Bluetootha ili AirPlaya.

Prednost je u tome što svi MusicCast uređaji sadrže Bluetooth prijemnik i predajnik, što ga čini kompatibilnim i s drugim bluetooth uređajima, koji ne moraju nužno biti dio MusicCast obitelji (slušalice, ili drugi bluetooth zvučnici npr.)

Na raspolaganju su vam 23. kompatibilna MusicCast uređaja, a među njima su HiFi pojačala, AV receiveri, bežični zvučnici i soundbarovi.

Iz naše ponude izdvajamo:

RX-V479

Ovaj 5.1-kanalni prijemnik je savršeni izbor za kontrolni centar vaše mreže MusicCast uređaja. Bežično slušanje glazbe u svakoj sobi omogućeno je uz  Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, AV Controller aplikacije i druge funkcije.  Snažan 5-kanalni zvuk i ECO stanje za 20% manju potrošnju struje.

WX – 030 Bežični glazbeni zvučnik

Spojite glazbu, proširiti užitak.
Ovaj zvučnik sa omogućenim prijenosom Wifi-a tako je kompaktan da ga možete staviti bilo gdje u vašem domu za instant slušanje. Pasivan dizajn radijatora nudi iznenađujuće jak izlazni bas, a stereo uparivanje omogućava povezivanje dvije jedinice za širi stereo zvuk. Objesite ga na zid ili ga postavite na policu te uživajte u vašoj omiljenoj glazbi.

Ukupna Glazba / Audio Brand

Sa više od 125 godina iskustva u svojoj dugoj i uspješnoj povijesti, Yamaha je osnovana kao premijer brand koji obuhvaća i utjelovljuje zvuk i glazbeni brand koji zna sve o glazbi. Dovela je industriju na područje audio dijelova, glazbenih instrumenata, profesionalnog snimanja opreme, pa čak i akustički dizajn koncertnih dvorana. Yamaha je sada okupila sve svoje tehnologije i opsežan know-how koji je njegovala kroz svoju dugu povijest i bogato iskustvo, te ih je pretočila u MusicCast.

Podržava glazbeni sadržaj visoke rezolucije

Svi modeli podržavaju visoku razoluciju formata (DSD, WAV / FLAC / AIFF, Apple Lossless), omogućujući vam da reproducirate visoku rezoluciju streaming izvora zvuka i potpuno zadržite kvalitetu originala zvuka. A, budući da je svaki uređaj opremljen funkcijom ekvalizator, možete fino podesiti da zvuči baš kao što želite.

Snažna i stabilna performansa mreže

Svaki MusicCast uređaj ima ugrađeni signalni odašiljač, omogućujući vam da izgradite solidnu mrežu kroz povezivanje uređaja s najjačim radio valovima. A zahvaljujući superiornoj mrežnoj tehnologiji stvorenoj od strane razvojne audio mreže i routera unutar grupe, možete uživati u stabilnom multi-room audiu bilo gdje u vašem domu.

Ekološki prihvatljivo uz vrhunsku ekološku izvedbu

Svaki MusicCast uređaj ima iznimno nisku potrošnju čekanja snage koja je manja od 3 vata. Oni također imaju auto Standby funkciju koja isključuje napajanje ako ne primi signal za određenu količinu vremena. Dizajniran s eko izvedbom na umu, Music Cast je ekološki prihvatljiv proizvod.

Više informacija saznajte na www.bojezvuka.hr.

Povratak na Net.hr