webshop

Želite smršaviti bez vježbanja? Lako, uz ovaj idealan paket!

Zima je kalendarski već gotova i lijepo vrijeme se bliži, a s lijepim vremenom i kratki rukavi te lagana odjeća koje se mnogi groze.

Neki priželjkuju sunce i proljeće, ali ima i onih koji su tijekom hladnijih mjeseci zaboravili na višak kilograma koje su vješto skrivali odjećom pa žele istopiti masne naslage i stesati liniju u što kraćem roku.

Tvrdokorne masne naslage sprječavaju vas da se osjećate dobro u svom tijelu?

Sjedilački način života sigurno ne pomaže i masno tkivo se gomila na problematičnim dijelovima kao što su trbuh, bokovi, bedra i gornji dio ruku te se nakon nekog vremena stvara celulit.

Želite smršaviti, ali nemate vremena ni energije za dijete i vježbanje?

Pribjegavanje kratkim i opasnim dijetama može biti štetno za vaše zdravlje, pogotovo ako se duže vremena držite lošeg plana prehrane, a danas je teško pronaći vremena i za vježbanje.

Ako se pitate je li moguće smršaviti bez dijete i vježbanja – odgovor je da! Postoje pouzdani saveznici koji vam u kratkom vremenu mogu pomoći sagorjeti višak masnih naslaga i  ubrzati metabolizam.

Ne očajavajte jer vam donosimo moćni proljetni paket za mršavljenje, koji sadrži naše najprodavanije proizvode: GoSlimmer flastere za mršavljenje, Cellulite Patch flastere za celulit i Neck slim uređaj za učvršćivanje i zatezanje mišića vrata kojeg ćete dobiti potpuno besplatno!

Uštedite 99 kn i ugrabite poklon u vrijednosti od još 99 kn!

Akcija traje do 16.04. ili do isteka zaliha.

Ovaj proljetni paket za mršavljenje je sve što vam treba za idealnu liniju do ljeta!

GoSlimmer flasteri su revolucionaran proizvod za mršavljenje, koji sadrži formulu prirodnih sastojaka. Namijenjeni su smanjenju apetita te povećanju potrošnje kalorija na prirodan način. Nemojte gubiti vrijeme na iscrpljujuće dijete i gladovanje. Sa GoSlimmer flasterima smanjite apetit, povećajte potrošnju kalorija te uživajte u gubitku kilograma.

Cellulite Patch su revolucionarni flasteri u borbi protiv celulita, a njihov glavni sastojak je kofein, koji pomaže zategnuti i izgladiti kožu i smanjiti vidljivost narančine kore, poboljšava izgled stražnjice, bokova i trbuha te je prirodno i sigurno rješenje u borbi protiv celulita.

Neck Slim je uređaj za učvršćivanje mišića vrata, pruža progresivni otpor koji koristi za učvršćivanje i zatezanje mišića te poboljšanje cirkulacije. Tako nestaju bore, a masne naslage koje su se nakupile na podbratku i obrazima se tope.

Puna cijena ovog paketa je 347 kn, a sad ga možete naručiti na linku po senzacionalnoj cijeni od samo 248 kuna!

Naručiti možete i TELEFONSKI na broj: 095/519-5844.

Povratak na Net.hr