INA

Ukusno iznenađenje uz kupnju Ininog plina u bocama

Pozivamo te na kupnju plina u bocama na Ininim maloprodajnim mjestima uz garantiranu sigurnost i kvalitetu! Za kupnju bilo koje zapremine plina u bocama na INA maloprodajnom mjestu, dobit ćeš kupon s 30 % popusta na ukusan hot dog Crispy Bacon iz Fresh Cornera koji te zasigurno neće razočarati. Osvojeni popust možeš iskoristiti u INA Fresh Corneru uz pomoć kupona i svoje INA Loyalty kartice! Ova iznenađujuće ukusna akcija traje do 30. travnja, zato požuri provjeriti zašto je baš hot dog jedan od najtraženijih Fresh Corner specijaliteta. Možeš birati između tri vrste visokokvalitetnih hrenovki te dvije vrste peciva. Bez obzira na to koje pecivo odabereš ono se tostira prije dodavanja hrenovke i umaka po želji, a u ponudi se nalaze i barbecue i chilli umak koji će dodati novu dimenziju ovom ukusnom zalogaju.

 

Inin plin u bocama – sigurnost i kvaliteta bez kompromisa

INA jamči sigurnost i ispravnost svih plinskih boca koje iz svojih punionica distribuira na tržište. Kompanija kupce kontinuirano educira o važnosti sigurnosti te o činjenici da pri kupovini plina u bocama na Ininim maloprodajnim mjestima mogu biti sigurni da kupuju plin vrhunske kvalitete, garantirane količine i u bocama koje zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Zagreb, 050221.
UNP terminal, Radnicka cesta.
Nove plave Ina plinske boce.
Foto: Marko Todorov / CROPIX

Stoga, ako plin u bocama kupuješ na Ininim prodajnim mjestima, ne moraš brinuti jer ti INA garantira sigurnost i kvalitetu bez kompromisa. Kako bi Inine boce bile što prepoznatljvije, uskoro započinje plasman plavih plinskih boca na maloprodajnim mjestima, a u pilot fazi prve plave UNP boce za sada su dostupne na Ininim maloprodajnim mjestima u Dubravi, Vukovarskoj i Zagrebačkoj aveniji – jug.


Još uvijek ne znaš što je INA Loyalty? Provjeri na http://www.inaloyalty.hr i postani i ti ove zajednice koja broji već više od 200.000 članova koji kupnjom na Ininim maloprodajnim mjestima sakupljaju bodove i tako ostvaruju raznolike pogodnosti i popuste!


 

Povratak na Net.hr