električne inačica

Twingo Z.E.: Twingo više no ikad vlada gradskim cestama

Renaultov kultni gradski automobil obogaćen je izvedbom Twingo Z.E., pokretanom posve električnim motorom za još ugodniju i zabavniju svakodnevnu vožnju. Njegova živahna, zabavna i ležerna osobnost najbolje dolazi do izražaja na njegovu omiljenom igralištu – gradskim cestama. U posve električnom izdanju, Twingo više no ikad vlada gradom!

Twingo se od svojeg predstavljanja 1992. neprestano prilagođava aktualnim zahtjevima i načinima upotrebe. Nakon tri generacije i gotovo četiri milijuna prodanih vozila u 25 zemalja, Twingo je otvorio novu perspektivu predstavljanjem posve električne inačice Twingo Z.E.


Zahvaljujući bogatoj stručnosti u segmentu malih gradskih automobila, Renault je razvio automobil koji se svojim voznim osobinama, dometom i značajkama savršeno prilagođava potrebama gradske vožnje. Konstruirana na platformi za električna vozila, inačica Z.E. još snažnije ističe performanse i užitak u vožnji koje su proslavile model Twingo.
Twingo Z.E. zadržava zabavan dizajn modela Twingo, privlačnu osobnost i ekskluzivne opcije za personalizaciju kombinirane sa značajkama električnog vozila.


Kada je riječ o udobnosti i užitku u vožnji, Twingo Z.E., baš kao i inačica s konvencionalnim motorom, može se pohvaliti najmanjim krugom okretanja u klasi. Električni stražnji pogon i brojni načini rada čine ga još zabavnijim u vožnji. Zahvaljujući bateriji kapaciteta 22 kWh, može krstariti gradom čitav tjedan sa samo jednim punjenjem. Njegove brojne opcije za punjenje omogućuju četiri puta brže punjenje u odnosu na konkurenciju, a pritom su vam na raspolaganju i brojne javne punionice.
Usto ga njegova kompaktnost, izvanredna prostranost i prilagodljivost čine još boljim suputnikom. Nove povezane usluge olakšavaju život svim vozačima Twinga, dok inačica Twingo Z.E. uključuje i posebne značajke Renaultovih električnih vozila.

Povratak na Net.hr