Dokishop

Savršena igračka za svako dijete: Potaknite razvoj djetetovih sposobnosti i vještina

Svi djeci želimo kupiti igračke s kojima će se zbilja igrati i koje neće postati otpad u roku od dva dana. No, sa sve većim izborom, taj zadatak kao da postaje sve teži!

Odlazak u trgovinu dječjih igračaka može biti više zbunjujuć nego zabavan. Pametne igračke, didaktičke, logičke, društvene igre, dječji znanstveni setovi… izbor je toliko velik da je ponekad teško napraviti kompromis između korisnih, pristupačnih i trajnih igračaka.

Ako se i vi osjećate zbunjeno kada trebate odabrati novu igračku, sjetite se nečega što preporučuju stručnjaci i što nikada ne zastarijeva – puzzli!

Velike, male, s puno ili manje dijelova, papirnate, drvene, gumene, tematske… puzzle su jednostavno savršene za klince svih uzrasta i s njima nikada ne možete pogriješiti. Ovdje ćemo govoriti o takozvanim podnim puzzlama Coloridoo.

Puzzle za najraniji uzrast

Napravljene od mekane i sigurne EVA pjene, ove su puzzle većih dimenzija tako da su idealne za slaganje na podu. Voljet ćete ih zbog toga što:

–       Mogu se koristiti kao podloga dok se beba igra ili puže

–       Lako se čiste

–       Odgovaraju različitim uzrastima

–       Od njih se mogu praviti različiti oblici

–       Izvrsno pomagalo za učenje slova i brojeva

Coloridoo puzzle, za razliku od običnih podnih puzzli, imaju takozvane čvrste žlijebove koji ih drže zajedno kada se slože. Također, zahvaljujući njihovoj čvrstoći, klinci od njih mogu praviti različite oblike: kocke, trokute, kućice, utvrde… Samo ih potaknite na malo drugačije slaganje i promatrajte kako se njihova mašta razvija i nadograđuje igru.

Zašto svako dijete treba Coloridoo puzzle

Osim što će Coloridoo dječje puzzle za pod unijeti boje u njihov prostor, zabaviti ih dulji vremenski period, slaganje puzzli pozitivno utječe na razvijanje fizičkih i kognitivnih sposobnosti, te razvoj emocionalnih vještina.

Iako su odlična zabava i kada je dijete samo, idealne su i za razvoj socijalnih vještina. Slaganje puzzli s drugom djecom ili roditeljima potiče komunikaciju, rješavanje problema i aktivnost koja ima zajednički cilj.

Dobrobiti slaganja puzzli

Slaganje puzzli donosi mnoge dobrobiti fizičkom i kognitivnom razvoju djeteta. Stoga ovaj tip igračaka treba uključiti u djetetov svijet još od mlađeg uzrasta. Coloridoo puzzle su lagane i većih dimenzija tako da će ih mališani početi slagati na podu čim počnu sa samostalnom igrom.

Evo kakve još dobrobiti imaju ove svestrane igračke:

·         Utječu na razvoj koordinacije – naročito su bitne za koordinaciju oko-ruka, dijete razvija oštar odnos između onoga što njegove oči vide, a ruke rade.

·         Razvoj motoričkih sposobnosti – slaganje puzzli utječe na razvoj tzv. grube i fine motorike. Poboljšava se koordinacija djetetovih pokreta.

·         Prepoznavanje oblika – od Coloridoo puzzli klinci mogu praviti različite oblike, od zadanih do onih koje sami osmisle. Također, uz pomoć odraslih mogu slagati slova i učiti čitati prve riječi.

·         Pamćenje i rješavanje problema – iako prilagođene najranijem uzrastu, ove puzzle klincima će pomoći da zapamte boje, oblike i kako slagati pojedine dijelove za željeni oblik.

·         Strpljenje, timski rad, pažnja, fokus – postavljanjem cilja i slaganjem s drugom djecom ili odraslima, klinci će vježbati strpljenje i timski duh.

Ugrabite Coloridoo podne puzzle po još nižoj cijeni!

Kako bismo nagradili vjernost čitatelja portala net.hr, odlučili smo stupiti u kontakt s distributerom Coloridoo podnih puzzli. U razgovoru s ljudima iz Dokishop trgovine koja je jedino mjesto gdje možete kupiti baš ove puzzle, uspjeli smo osigurati čak 50 % popusta za sve vas koji ovo čitate!

Ovo je ujedno i savršena prilika da se upoznate s Dokishop trgovinom. To je jedinstvena trgovina koja nastoji revolucionirati način online kupnje i učiniti je dostupnom za svakoga. Predstavlja online trgovinu kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti Dokishop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će doista vašu i svakodnevicu vaših klinaca učiniti zabavnijom su Coloridoo podne puzzle.

Napomena: Ponuda nije vremenski ograničena, ali problem su zalihe koje zbog goleme potražnje polako nestaju. Kako se ne biste doveli u situaciju da ove fenomenalne puzzle morate plaćati po punoj cijeni, reagirajte odmah!

Kliknite ovdje kako biste dobili svoje Coloridoo puzzle po 50 % nižoj cijeni!

Povratak na Net.hr