Fortrade

Uzmite BESPLATNIH 50€ i trgujte dionicama Tesla Motorsa – licencirana brokerska kuća daruje posjetitelje Net.hr-a

U drugoj polovici veljače cijena dionica Tesla Motorsa je porasla preko 15%.

Fortrade, licencirana brokerska kuća, svim posjetiteljima Net.hr-a, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Tesla Motorsa na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Kompaniju Tesla Motors je osnovala grupa inžinjera iz Silikonske doline 2003. godine u namjeri da dokaže da električni automobili mogu biti bolji od onih koji rade na benzin. Sa fantastičnim ubrzanjem, nevjerojatnom snagom motora i pri tome bez emisije štetnih plinova, Teslini automobili nemaju pravu konkurenciju na tržištu.  Sa svakom novom generacijom automobila povećava se pristupačnost široj grupi kupaca čime se polako ispunjava misija kompanije: ubrzanje procesa prelaska transporta na održive izvore energije.

Tesla Roadster je jedan od prvih automobila ove kompanije koji je primjećen od strane šire javnosti i čiji je proces usavršavanja nastavljen. Energetski efikasno, potpuno električno vozilo puni svoje litijum-ionske baterije iz utičnice i u zavisnosti od brzine kojom se vozi u stanju je prijeći oko 400 km sa jednim punjenjem.

I ako se u posljednje vrijeme konkurencija na tržištu električnih automobila povećava, to ne zabrinjava previše CEO-a kompanije Elona Muska, koji je najavio kako će već od 31. ožujka novi „Model 3“, namjenjen široj klijenteli, biti dostupan za naručivanje. Cijena ovog izuzetnog automobila bit će 35.000 dolara, što je mnogo pristupačnija cijena od svih ostalih automobila ovog tipa.  Isporuka  bi  trebala početi početkom 2017. godine.

Ipak, vrijednost dionica Tesla Motors-a nije imala sjajan početak ove godine. Osnovni izazovi s kojima se ova kompanija suočila su kašnjenje isporuke ali i smanjena zarada zbog odluke da patent motora na električni pogon bude slobodan.  I ako altruistička i ekološki svjesna odluka nezaštićenosti prava na patent , ipak je umanjila zaradu ove kompanije bar na neko vrijeme. S druge strane, problemi sa isporukom uskoro bi trebali biti riješeni, jer kompanija gradi drugu po redu giga-tvornicu u partnerstvu sa Panasonic-om u Nevadi, čime će se cijeli proces proizvodnje i isporuke značajno ubrzati.

Prethodna velika nestabilnost cijene dionica ukazuje na ogromne potencijale kompanije ali i na izazove sa kojima se susreće.

’’Analitičari kompanije za investicijski menadžment Oppenheimer Funds smatraju da će cijena dionica porasti čak 115% u narednom periodu , dok analitičari RBC Capital-a očekuju da će u narednom periodu cijena dionica porasti oko 63%’’, naovde iz Fortrade-a.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povratak na Net.hr