PROMO

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EUR i iskoristite trenutne prilike za trgovanje na svjetskoj burzi

Pred nama je vjerovatno najveća kriza političkog sustava od nastanka Europske unije.

Događaji koji nas očekuju stvaraju odlične prilike za trgovanje na svjetskoj burzi, a Fortrade svim čitateljima Neta daje besplatnih 50 eura kako bi se bez rizika okušali u trgovanju valutama, zlatom, naftom ili pak dionicama najvećih svjetskih kompanija (takozvanim CFD-ima) i iskoristili ove prilike.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Nepoznanice oko izlaska Ujedinjenog Kraljevstva iz EU uz mogućnost raspada ove države ukoliko Škotska na (nekom) novom referendumu krene tim putem, kao i eventualni ulazak/dolazak desnice na vlast u Francuskoj i Njemačkoj ove godine, sa obećanjem desnice da će Francuska istupiti iz euro zone, uz već otpočetu vladavinu novog američkog predsednika, ne ulijevaju sigurnost i izvjesnost financijskim tržištima.

 

Donald Trump ponudio je solidnu platformu velikom dijelu američke ekonomije. Niže porezne stope, deregulacija kao i obećanje o uvećanju vladinih nabavki, odnosno započinjanju novih infrastrukturnih projekata, kako bi se poticala ekonomija SAD-a, samo su neka od obećanja. Iako su mnogi analitičari dolazak Trumpa na vlast povezivali sa padom cijena dionica i rastom zlata, dogodilo se suprotno.  Od dana kad je postalo jasno tko je novi predsjednik, burzovni indeksi su katapultirani u visine.  Od 9. studenog do 9. veljače, Dow Jones je skočio više od 8%.  Međutim, medeni mjesec Trumpa i financijskih tržišta ima rok trajanja pa se tako mnogi pitaju da li i do kada se ova razina može održati.

Besplatnih 50 eura za trgovanje na svjetskoj burzi možete preuzeti ovdje.

 

Zabrana ulaska u SAD građanima jednog broja islamskih zemalja, ne donosi toliko loše ekonomske efekte koliko je to loša reakcija povodom jedne takve odluke.  Negodovanje i otpori šalju financijskim tržištima opći utisak da mandat novog predsjednika neće teći glatko, da će biti mnogo iznenađenja i borbi u sprovođenju planiranog i, naposljetku, da najrazvijenija ekonomija svijeta i njene institucije nisu baš toliko stabilne.  Također, dobar dio medija nije naklonjen novom američkom predsjedniku.  Sve to financijska tržišta momentalno integriraju u cijene roba, dionica i obveznica.  Cijena zlata od kraja siječnja konstantno raste, a dobri poslovni rezultati najvećih kompanija podržali su nivoe (i rast) burzovnih indeksa posljednjih dana.

Besplatnih 50 eura za trgovanje na svjetskoj burzi možete preuzeti ovdje.

Kretanje na tržištu puno će ovisiti od daljnjih poteza i odluka novog predsjednika.  Rijetko viđena odlučnost i ekspeditivnost, kako u dobrim tako i manje dobrim potezima, biti će generator (budućih) pomjeranja na financijskom tržištu.

 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povratak na Net.hr