TETRAGRAM

Rast tržišta – potražnja za plemenitim kovinama u Hrvatskoj ne jenjava

Od početka godine do danas, zlato je doživjelo cjenovni rast od čak 20 posto, a ako se obistine projekcije za ožujak i travanj, taj bi rast mogao iznositi blizu 30 posto

U idućih 30 dana cijena zlata mogla bi skočiti i iznad 1200 eura za uncu, pokazuje to tehnička analiza svjetskog tržišta plemenitih kovina. Od početka godine do danas, žuta kovina doživjela je cjenovni rast od čak 20 posto! Ako se obistine projekcije za ožujak i travanj, taj bi rast mogao iznositi blizu 30 posto.

Potražnja za investicijskim zlatom i srebrom u Hrvatskoj ne jenjava. U zadnjih mjesec dana osobito su bile tražene zlatne poluge mase jedne unce (31,1 gram), što je prouzročilo i kratkotrajnu nestašicu na domaćem tržištu.

Na sreću, druge standardne investicijske zlatne poluge od 20, 50, 100 i 250 grama, bile su cijelo to vrijeme raspoložive za trenutnu isporuku, objašnjavaju u tvrtki Tetragram projekt d.o.o. iz Zagreba, vodećem regionalnom brokeru fizičkim polugama i kovanicama. U međuvremenu je normalizirana i opskrba polugama od jedne unce, tako da domaći klijenti mogu obaviti kupnju svih najpopularnijih zlatnih poluga diskretno, bez teškoća i čekanja.

Svježe informacije o najpopularnijim proizvodima

Ukoliko razmišljate o kupnji investicijskoga zlata i srebra, svakako posjetite tvrtku Tetragram u Zagrebu na adresi Svetice 19, ili je kontaktirajte telefonski na 01/236-5857 (za klijente izvan Hrvatske broj je +385-1-236-5857).

Na korporativnim internetskim stranicama www.plemenit.hr i www.tetragram.hr možete pronaći svježe informacije o svim najpopularnijim proizvodima. Otkupne i prodajne cijene zlatnih i srebrnih poluga te zlatnika i srebrnjaka osvježavaju sve svake tri minute, u skladu s promjenama cijene plemenitih kovina za vodećim svjetskim burzama.

Tvrtka Tetragram projekt nudi vrhunske investicijske proizvode vodeće njemačke kovnice Heraeus.

 

Povratak na Net.hr