PROMO

Postanite i vi zadovoljni korisnik RBA kreditnih kartica

RBA u svojoj ponudi ima kreditne kartice, koje korisnicima omogućuju da svaku kupovinu podijele do 12 rata beskamatno te da automatski sudjeluju  u besplatnom nagradnom programu – Zlatna RBICA. U promotivnom razdoblju koje traje do 31. siječnja 2018. godine, novi korisnici kreditnih kartica Raiffeisen banke imaju mogućnost ugovoriti kreditne kartice bez upisnine i bez članarine za prvu godinu korištenja, a korisnici koji karticu zatraže online na www.rba.hr, bit će nagrađeni s 10.000 bodova Zlatne RBICE nakon aktivacije novougovorene kartice.

RBA kreditne kartice su dvije kartice u jednoj (revolving i/ili charge) te klijent sam bira na koji način želi koristiti karticu, mjesečno plaćati svoje troškove u ukupnom iznosu ili platiti samo 3% učinjenih troškova. Korisnik kartice također sam odabire datum dospijeća plaćanja troškova, kao i sam način plaćanja troškova. Sve novoizdane RBA kreditne kartice imaju i mogućnost beskontaktnog plaćanja.

RBA na rate jedna je od pogodnosti koju ostvaruju svi korisnici RBA kreditnih kartica. Sve transakcije učinjene u zemlji, inozemstvu te na Internetu, u vrijednosti iznad 300 kuna, korisnici kartica mogu podijeliti do 12 rata beskamatno na prodajnim mjestima RBA partnera te putem RBA internetskog bankarstva ili pozivom na RBA INFO telefon.

Članom besplatnog nagradnog programa Zlatna RBICA postaje se automatski ugovaranjem RBA kreditne kartice. Članstvo podrazumijeva sakupljanje bodova putem svih RBA osobnih kartica, odnosno kreditnih i debitnih te kartica dodatnih korisnika. Bodovi se sakupljaju svakom kupovinom i na svim prodajnim mjestima. Bodovi Zlatne RBICE jednostavno se pretvaraju u kune Zlatne RBICE putem internetskog i mobilnog bankarstva ili pozivom na RBA INFO telefon, a kune Zlatne RBICE mogu se koristiti kod brojnih partnera. Korisnicima nagradnog programa Zlatna RBICA kontinuirano su dostupne kod različitih partnera, koje uključuju posebne popuste ili druge pogodnosti.

Svim korisnicima RBA kreditnih kartica, kao i onima koji nemaju otvoren račun u RBA, dostupne su usluge iDIREKT internetskog bankarstva i RBA na dlanu mobilnog bankarstva.

Osim navedenih pogodnosti, korisnik RBA kreditne kartice može koristiti i CASH kredit, odnosno ima mogućnost podizanja cjelokupnog iznosa raspoloživog limita po kreditnoj kartici u jednom danu na bilo kojem bankomatu u zemlji i/ili inozemstvu. Dodatno, korisnicima na raspolaganju stoji i besplatna usluga mDIREKT –  sms informacije o svakoj transakciji i mini izvadak, za jednostavnije upravljanje troškovima.

Novost u ponudi – RBA mKartica za mobilno plaćanje!

RBA od sada nudi i inovativnu uslugu beskontaktnog mobilnog plaćanja.  Radi se o novoj usluzi koja korisnicima RBA Visa kartica omogućuje beskontaktno mobilno plaćanje u zemlji i inozemstvu putem mobilnog telefona na prodajnim mjestima koja prihvaćaju beskontaktna plaćanja. Prilikom  kupovine dovoljno je samo prisloniti mobitel na beskontaktni POS uređaj i plaćanje karticom je izvršeno. Mobilna aplikacija RBA mKartica omogućava korisnicima pregled transakcija te odabir kartice za plaćanje na prodajnim mjestima, kako bi klijenti na lakši i brži način mogli upravljati svojim financijama u pokretu. Usluga je dostupna svim korisnicima Android mobilnih telefona s podrškom za NFC tehnologiju, a ugovara se u poslovnici bez naknade do 30. lipnja 2018. godine.

Sve dodatne informacije o RBA kreditnim karticama i nagradnom programu Zlatna RBICA, kao i partnerima i akcijama programa, mogu se pronaći na www.rba.hr.

Povratak na Net.hr