PROMO

Online brzi krediti ispunjavaju vaše želje

U situaciji ste da želite otići na dugo planirano putovanje, počastiti se novim smartphoneom ili kupiti veći i moderniji televizor, ali to si trenutačno niste u mogućnosti priuštiti.

Svi imamo potrebe i želje, koje zahtijevaju dugotrajna odricanja i štednju za što nemamo vremena, volje ili discipline. U većini zemalja Europske Unije, do 25% građana nema nikakvu ušteđevinu. Upravo zbog toga, sve više ljudi okreće se mikrokreditima kao novom alatu brzog kratkoročnog financiranja, a ulaskom Hrvatske u EU ova usluga postala je lako dostupna i našim građanima.

Mikrokrediti su suvremen financijski instrument predviđen za premošćivanje manjih novčanih izazova. Velika prednost je što za ovakvu vrstu zajma nije potreban jamac ili neki drugi instrument osiguranja.

Napretkom tehnologije mikrokredite danas možete zatražiti smartphoneom ili računalom u svega nekoliko jednostavnih koraka. Takvu uslugu, brzo i sigurno te bez ikakvih skrivenih troškova, pruža češka nebankarska financijska institucija Cash-Expert s.r.o. www.cash-expert.com u čijoj ponudi se nalaze mikrokrediti od 500 do 10.000 kuna s rokom otplate od 15 do 90 dana.

Ispunite jednostavnu online prijavu i u kratkom roku dođite do novca koji trebate. Izbjegnite neugodnosti posuđivanja novca od prijatelja ili rodbine i već danas si priuštite nešto što već duže priželjkujete. Saznajte više na Cash-Expert s.r.o. www.cash-expert.com

Povratak na Net.hr