Promo

Kriptovalute – budućnost investiranja! Prijavite se na besplatni seminar o kriptovalutama, broj mjesta ograničen

Ulaganje u kriptovalute trenutno je hit diljem svijeta, pa stoga i među hrvatskim investitorima. Glavni razlog velikog interesa u kriptovalute kao što stu Bitcoin, Litecoin, Etherium, Ripple i sl. je strahoviti porast cijene gotovo svih kriptovaluta. Cijena Bitcoina, prve i još uvijek najpopularnije kriptovalute, u posljednjih godinu dana porasla je preko 400%.

No, pri ulaganju u visokorizične instrumente poput kriptovaluta, postoji dosta veliki rizik. Naime, budući da se još uvijek radi o novoj tehnologiji koja ima mana, postoji rizik krađe ili nepovratnog gubitka kriptovalute ukoliko npr. pregori hard disk na kojem se čuvaju informacije o vlasništvu nad pojedinom kriptovalutom.

Na sreću, postoje načini za smanjiti rizik pri trgovanju kriptovalutama. Jedan od njih je trgovanje CFD-ovima na kriptovalute umjesto klasičnim kriptovalutama. Budući da se CFD-ovima može trgovati preko velikih i pouzdanih brokerskih kompanija, mogućnost krađe ili gubitka inforamcija o vlasništvu se efektivno u potpunosti eliminira.

Jedina FX i CFD brokerksa kuća koja ima registriranu podružnicu u Hrvatskoj je Admiral Markets UK Ltd., koja u svojim prostorima održava besplatna predavanja i različite edukacije o trgovanju na Forex i CFD tržištima uz korištenje financijske poluge.
Korištenjem financijske poluge profit ostvaren na bilo kojem financijkom instrumentu može biti višestruko veći nego kod klasičnog ulaganja. Npr. ukoliko se pri trgovanju CFD-om na zlato koristi poluga od 1:5, a cijena zlata poraste 10%, profit na računu klijenta iznosio bi 50%. Isti princip vrijedi i za financijsku polugu na kriptovalute. Ukoliko se novac uz polugu 1:2 uloži u Bitcoin, a cijena mu poraste 500%, profit na računu klijenta bio bi 1000%.
Korištenje financijske poluge sa sobom donosi i veći rizik pri ulaganju, pa je poželjno naučiti kako sve funkcionira. Mi iz Admiral Marketsa vas pozivamo na naša predavanja na kojima ćemo detaljno objasniti sve aspekte korištenja poluge te trgovanju CFD-ovima na zlato, naftu, američke dionice i kriptovalute.

Prijavi se na besplatni seminar u Zagrebu u Green goldu 21.10. od 16 do 19 sati:

Povratak na Net.hr