Promo

Zaba objavila besplatan vodič za digitalno poslovanje

Vodič je zamišljen kao pomoć poduzetnicima koji žele obogatiti svoje znanje o digitalnom svijetu te tako unaprijediti svoje poslovanje

Bez digitalne pismenosti današnje poslovanje postaje nezamislivo i neodrživo. Dinamične promjene u digitalnome svijetu zahtijevaju kontinuirano usvajanje novih digitalnih znanja te njihovu primjenu. Zagrebačka banka odlučila je zato ohrabriti svoje klijente da se educiraju, prate tehnološke trendove, a onda naučeno i primjene u svom svakodnevnom poslovanju.

 

Zaba je, naime, objavila digitalni vodič za poduzetnike. Riječ je o praktičnom i interaktivnom vodiču koji sadrži sve što je potrebno digitalnom početniku ili naprednom korisniku.

„Početnici mogu naučiti sve od postavljanja profila na društvenim mrežama, izrade web stranice i oglašavanja na Googleu do korištenja Zabinih internetskih usluga kao što su e-zaba, m-zaba i e-poslovnica. Poduzetnicima koji su već savladali početne korake, vodič pak može pomoći da steknu ili poboljšaju znanje o digitalnoj strategiji, digitalnom identitetu, važnosti sadržaja, e-commercu ili digitalnom oglašavanju“, objašnjava Zagorka Mintas, direktorica strategije i razvoja poslovanja za poduzetnike.

Zabin digitalni vodič nije samo knjiga sa savjetima prenesena na digitalni ekran – on je interaktivna online platforma, a svi sadržaji u njemu su brzo i lako dostupni pomoću izbornika, dok se razni nepoznati pojmovi mogu pronaći u Rječniku. Samo jednim klikom korisniku se otvara tema koja ga interesira, a sadržaj je pisan vrlo jednostavnim, razumljivim jezikom. U konačnici, zahvaljujući digitalnom vodiču, klijenti će dobiti korisnu bazu digitalnog znanja, koja će se redovno ažurirati i proširivati novim trendovima i tehnologijama u digitalnoj industriji kako se one razvijaju.

Digitalni vodič je u potpunosti besplatan za sve klijente Zabe, a dostupan je svim klijentima koji ga mogu zatražiti kod svojih poduzetničkih bankara.

Povratak na Net.hr