PROMO

TJEDNE ISPLATE ZARADE: Jedini posao za studente koji mogu raditi kada i koliko žele

Oko 45 posto studenata u određenom je trenutku svog studija radilo neki povremeni ili stalni posao, pokazalo je jedno od istraživanja Eurostudent za Hrvatsku. Studenti žele raditi. Dio ih želi steći prva iskustva u poslovnom okruženju već za vrijeme studija, a nekima od njih to je jedini način da bi uopće mogli studirati. Idealni poslovi su im vezani uz struku, sezonski ili pak fleksibilni na kojima mogu raditi kada i koliko žele. Zbog jednostavne, pouzdane i povoljne usluge, Uber je unazad nekoliko godina postao dobar prijatelj mnogih studenata. Osim što pruža najbolju uslugu kretanja po gradu, Uber platforma predstavlja odličnu priliku za sve studente koji su spremni početi raditi i prije stjecanja diplome.

Uber platforma omogućuje im da osnivanjem vlastite tvrtke postanu partneri-vozači i zapošljavaju druge vozače ako to žele, ili da samo voze za već postojećeg partnera-vozača. Kako bi vozili preko Uber platforme potrebna im je samo vozačka dozvola koju posjeduju minimalno godinu dana i potvrda o nekažnjavanju. Budući da studenti uglavnom nemaju vlastiti automobil, oni koji su zainteresirani mogu voziti za nekog od Uberovih partnera-vozača koji zapošljavaju druge vozače i koji im mogu osigurati automobil za vožnju na Uber platformi. Kada će i koliko voziti, a samim time i koliko će zaraditi, studenti odlučuju sami. Plaća stiže svaki tjedan, a fleksibilnost posla ostavlja im dovoljno vremena za ispunjavanje studentskih obaveza. Voziti mogu kad god to njima odgovara: vikendima, noću, između predavanja, na praznicima…

Suradnja s Uberom za mlade, poduzetne ljude može biti i prva stepenica do vlastite tvrtke i zapošljavanja drugih vozača. Damir (23), student prava i Uberov partner-vozač, u manje od godinu dana zaposlio je desetke vozača.

– Otac je prepoznao potencijal Ubera, a danas smo njegov preporučeni partner. Svi naši partneri-vozači su prijavljeni, papiri su uredni te se trudimo svakog partnera-vozača osobno upoznati prije no što ga prijavimo za rad preko Ubera. Imamo partnere-vozače u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci, priča Damir koji je i sam na početku bio vozač.

Iskoristite priliku i saznajte više kako postati Uber partner-vozač na linku ili pozivom na besplatni telefon 0800 00 44!

Povratak na Net.hr