PROMO

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Ferraria na svjetskoj burzi

Krajem 2015. godine Ferrari je izašao na burzu u New Yorku, a samo tijekom posljednjih godinu dana cijena dionica ove kompanije narasla je nevjerojatnih 55%.

Fortrade, svim čitateljima Net-a daje besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Ferraria (takozvani CFD-i), na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj možete trgovati i kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Ferraria možete preuzeti ovdje.

 

Model 125s

Prije točno sedamdeset godina prvi Ferrariev automobil, u svojoj test vožnji, provozan je ulicama Maranella, grada u Italiji. Automobil koji je prvi ponio ime Enza Ferarrija bio je model 125S. Tijekom ovih 70 godina Ferrari je prerastao u simbol za luksuzne automobile, a samim tim i sve što je bilo povezano s ovim imenom ostvarivalo je uspjeh.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Ferraria možete preuzeti ovdje.

 

LaFerrari Aperta

Za proslavu 70 godina kompanije, Ferrari je napravio specijalan LaFerrari Aperta kabriolet model. Međutim, Ferrari 812 Superfast model uspio je preuzeti centar pozornosti. Ovo „čudovište“ od automobila prvi put je predstavljeno javnosti početkom ožujka na ovogodišnjem sajmu automobila u Genevi i zvanično postao najbrži i najmoćniji automobil koji je Ferrari ikad proizveo.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Ferraria možete preuzeti ovdje.

 

Ferrari 812 Superfast

Ovaj model može postići ubrzanje 0-100 km/h u samo 2,9 sekundi i ostvariti maksimalnu brzinu od čak 340 km/h. Pored toga, ovo je prvi Ferrariev model ikada proizveden koji posjeduje električni server. Enterijer je inspiriran LaFerrari modelom. Cijena za sada nije potvrđena ali se očekuje da će biti iznad 240.000 funti koliko košta F12 model.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Ferraria možete preuzeti ovdje.

 

Poslovni rezultati Ferraria

Financijski rezultati Ferraria također su pozitivni. Tijekom posljednjeg kvartala prošle godine prihod je dostigao 846 milijuna eura i time ostvario rast od 12% u odnosu na isti period prethodne godine. Kompanija planira isporučiti oko 8.400 vozila tijekom 2017. godine i time se približiti cilju od 9.000 do kraja 2019. godine. Prema prognozama kompanije tijekom 2017. očekuje se da bruto zarada dostigne  950 milijuna eura, a prodaja 3.3 milijarde eura.

 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povratak na Net.hr