PROMO

Budite na dva mjesta u isto vrijeme

Pametni mobilni uređaji pružaju slobodu klijentima banaka da svojim financijama upravljaju s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme, a tim se ciljem vodi i OTP banka u osmišljavanju usluga za svoje klijente. Uz uslugu OTP m-business, mobilno bankarstvo za poslovne subjekte, možete istovremeno obavljati svoj posao i kontrolirati financijsko poslovanje putem pametnog mobilnog uređaja kad i gdje god poželite.

Aplikacija OTP m-business namijenjena je svim poslovnim subjektima, a za njeno uspješno korištenje potreban vam je pametni mobilni uređaj s operativnim sustavom iOS ili Android, pristup Internetu i raspoloživa memorija za pohranu aplikacije.

Aplikacija omogućuje pregled stanja i prometa svih poslovnih računa, informiranje o iznosu i trajanju odobrenog okvirnog kredita, pregled naloga za plaćanje u najavi i na čekanju, zadavanje platnih naloga za plaćanje u kunama u okviru dopuštenoga dnevnog limita, plaćanje računa uz skeniranje 2D bar koda s uplatnica, pregled i uplatu po Visa Business karticama, pregled i uplatu na otplatni račun kredita, preuzimanje izvoda i mjesečnih obavijesti o obračunatim naknadama, poštanski sandučić za poruke koje šalje OTP banka, pregled aktivnih oročenja, akreditiva i garancija.

Također, aplikacija nudi uvid u važeću tečajnu listu i arhivu tečajeva, korištenje tečajnog kalkulatora, kao i korištenje okvirnog kreditnog i depozitarnog kalkulatora. Putem aplikacije možete dobiti informaciju o najbližem bankomatu ili poslovnici i o korisnim kontaktima u OTP banci.

Aplikaciju možete koristiti na hrvatskom ili engleskom jeziku, a prije ugovaranja i besplatno testirati putem demo verzije.

Povratak na Net.hr