Promo

Nemanja Ćiraković na uloženih 250 dolara zaradio više od 1000 dolara trgujući na svjetskoj burzi od svoje kuće

Nemanja Ćiraković , menadžer maloprodajnih objekata, pored posla kojim se bavi, trguje i na svjetskoj burzi preko interneta sa svog laptopa i mobilnog telefona, što mu osigurava konstantan mjesečni prihod.

‘Za trgovanje na svjetskoj burzi sam se zainteresirao još u studentskim danima kada sam i otvorio svoj prvi demo račun i počeo čitati i učiti o tome. Ove godine sam otvorio realan račun u FXLider-u. Za početak sam uložio 250 dolara i za 4 mjeseca sam zaradio 1.100 dolara. Sav svoj ulog sam podigao i sada trgujem isključivo novcem koji sam zaradio’ kaže Ćiraković.

Na pitanje koji je recept za uspjeh u trgovanju na svjetskoj burzi, Ćiraković kaže::

‘U trgovanju na svjetskoj burzi najbitinije je imati disciplinu, jasan plan i strategiju trgovanja koje ćete se pridržavati. Od mog eksperta iz FXLider-a dobijam informacije o bitnim vijestima za svaki dan i na osnovu tih vijesti planiram svoje trgovanje’.

Svim posjetiteljima Net.hr-a, koji se žele oprobati u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povratak na Net.hr