dokishop

Najbolji injektor za brzo i lako fugiranje te popunjavanje pukotina u zidu kojeg moraš imati!

Ne moraš više zvati majstora za svaku sitnicu. Postani jedan i samostalno riješi sitne popravke vrlo učinkovito i bez ičije pomoći.

Sve što ti je potrebno jest ovo superkorisno rješenje koje će biti tvoj desna ruka u svakom zadatku. U potpunosti će ti promijeniti život te pomoći uštedjeti na skupim popravcima precijenjenih majstora.

Zahvaljujući njemu zidovi tvoga doma će ponovno izgledati kao novi, a fuge na pločicama besprijekorno. Nećeš se više sramiti susjeda koji uvijek gledaju kako da ti prigovore i pronađu manu.

O kakvom rješenju je zapravo riječ?

Iako su kuće izgrađene da traju, uvijek možeš naići na sitne pukotine te rupe u zidu koje trebaš popraviti. Da bi zidovi ponovno bili kao novi, potrebna ti je samo jedna alatka. U pitanju je Caulky ručni injektor za masu za fugiranje, cementnu masu i razne emulzije.

Olakšava posao profesionalnim majstorima te ljubiteljima „uradi sam“ projekata koji uživaju u svim sitnim popravcima. Dolazi sa 4 nastavka različitih promjera koji se lako mijenjaju.

Praktičan je i jednostavan za uporabu. Samo odaberi nastavak u skladu s veličinom pukotine i fiksiraj ga na injektor. Zatim jednim potezom ispuni injektor potrebnom smjesom. Nakon toga prisloni vrh injektora na rupu u zidu i počni je popunjavati. Količinu smjese koja izlazi doziraš laganim potiskom na ručicu.

Na taj način nema rasipanja materijala te ćeš iskoristiti točno onoliko koliko ti je potrebno. Tako ćeš ostvariti dodatnu uštedu.

Također ćeš uštedjeti i gomilu novca koji moraš izdvojiti za majstore koji svoje skupe popravke koje traju manje od pola sata naplate kao da su radili čitav dan.

Olakšava posao profesionalnim majstorima te ljubiteljima „uradi sam“ projekata koji uživaju u svim sitnim popravcima.

Najjednostavniji način da osvježiš stare ili postaviš nove fuge

Obnova fuga pločica često je zahtjevna, no Caulky injektor je pravi alat i za taj izazov.

Njegovi praktični nastavci osiguravaju precizno fugiranje bez nereda po pločicama i naknadnog čišćenja.

Jednostavno nanesi novu masu u očišćen prostor između pločica ili je nanesi preko starih fuga te osvježi izgled kupaonice, kuhinje i drugih prostorija.

Pokazao je se i kao idealan pomoćnik keramičarima koji ga redovito koriste za nanošenje jednakog sloja ljepila pri postavljanju pločica.

Zahtijeva minimalno truda i vještine

Još jedna zanimljiva prednost ovog injektora jest to što ga doslovno svatko može koristiti. Ne zahtijeva previše truda niti određene vještine.

Najkompliciranija stvar je napraviti cementnu masu ili druge emulzije, ali koliko to doista može biti teško? Zato smo uvjereni da će ti Caulky doista biti desna ruka tijekom obavljanja svih poslova.

Kakvi su dojmovi korisnika Caulky injektora?

Zadovoljni korisnici ne kriju oduševljenje ovim revolucionarnim ručnim injektorom.

Vrlo korisna alatka. Savršena je za brze i lake popravke pukotina u zidu. Pritom je vrlo jednostavna za uporabu. Radi poput šprice.“ – Bartol

„Majstor sam već dugi niz godina i dugo nisam vidio ovako koristan alat. Drastično mi je olakšao posao.“ – Stipe

„Kupio sam ga prije mjesec dana i redovito ga koristim, što na poslu, što kod kuće kad treba nešto zakrpati.“ – Mirko

Kako doći do ovog praktičnog injektora?

Caulky injektor ne možeš pronaći u običnim, pa čak ni u specijaliziranim trgovinama. Možeš ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici DokiShop trgovine. No, slijedi iznenađenje za sve čitatelje net.hr portala… DokiShop je odlučio obradovati sve koji čitaju ovaj tekst s 50 % popusta na kupnju ovog neizostavnog pomoćnika svakog dobrog majstora.

Još ne znaš za DokiShop? Evo prilike da saznaš sve njemu. To je relativno mlad brand, ali brand s vizijom u bolje sutra. Nastoji revolucionarizirati način online trgovine te predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika te je vrlo brzo stekao ugled nekoga kome možeš pokloniti povjerenje.

Usto statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će zaista tvoju svakodnevicu učiniti lakšom je i Caulky ručni injektor za masu za fugiranje i cementnu masu.

NAPOMENA: Broj injektora po sniženoj cijeni je ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Zato klikni na niže navedeni link i ugrabi svoj Caulky injektor dok zalihe još uvijek traju.

Naruči odmah i izrađuj precizne fuge te popuni rupe u zidu kao pravi majstor!

Povratak na Net.hr